gamzenurbozdere C_H_K05 şuan 14 haftalık 21 eylül ama her gıttıgımız de hafatsı küçük çıkıyor bu sefer kac cıkcak bakalım cinsiyeti bellimi sizinkinin
C_H_K05 gamzenurbozdere gecen gittimde 12 haftalikti bakmadi 11 nisanda gidicem muayne o gune tarih verdi gosterirse 11 nisanda insallah cikolata yiyip gidicem 😍😊😊
Biyo_logg GulnazYuldasova 😂 doğuma kadar birbirimizin destekçisi olalm mı😀 benm ikinci gebelik ilk normal sen ne şekil planlıyosun doğumu kısmetse
GulnazYuldasova Biyo_logg tabiki de olalım benim ilk gebeliğim normal düşünüyorum sen normalmi sezeryanmi düşünüyorsun canim
RamazanYaren0655 2prensin_tekprensesiyim ewet çok iyi hissediyorum genelde yattığım zaman çok hareketli gündüzleri fazla hareket yok.Gercekten babası elini koyunca hareketli çocuk bir anda duruyor 😂Bende on kere tekme atıyorsa babasi elini koyunca bir kere🤩
Biyo_logg GulnazYuldasova benm ikinci bi aksilik olmazsa bunu da normal düşünüyorum canım , normal doğumu yaşadım bildiğim halde ynede normal istiyorum çünkü sezeryanden nedense aşırı korkuyorm ameliyat narkoz korkutuyo beni .
Tazeanne0134 C_H_K05 31+3 tahmini doğum tarihi 27 mayıs görünüyor ama ben o zamanı beklemez 15-20 gibi gelir diye düşünüyorum sağlıkla gelsinler inşallah
GulnazYuldasova Biyo_logg ay evet ya bende de korku var ama normal daha iyi diye düşünüyorum çünkü ameliyat olursam yardımcı olacak kimsem yok eşimde çalışıyor o yüzden de normal diyorum hayırlısı inşallah 🤲