C_H_K05 Merveberill eylül bebişi ne güzel tam boyle kışa girme mevsimi evde takılacağımız zamanlar hava güzel olunca insan evde durmak istemiyor 😊😊
2prensin_tekprensesiyim RamazanYaren0655 Yaaaa ne güzel aynıyız hareketlerini kuvvetli şekilde hssediyo musun ? Ben bazen hssediyorum bazende hiç hareket yok babası elini koyunca hiç hareket etmiyor anlıyor herlde ☺️ şuan hareketliyiz ama gaz gibi pıt pıt dönüyor içerde
RamazanYaren0655 2prensin_tekprensesiyim ewet çok iyi hissediyorum genelde yattığım zaman çok hareketli gündüzleri fazla hareket yok.Gercekten babası elini koyunca hareketli çocuk bir anda duruyor 😂Bende on kere tekme atıyorsa babasi elini koyunca bir kere🤩
Deletedmom2265 C_H_K05 23+4 ama 1 Hafta ileride 15 Temmuz veya 20 Temmuz bekliyoruz herşey yolunda giderse 🥰
Limonzeytin 18+4üm tahminler ağstos sonu hayrlısı bakalım 😊 zamanında kolay doğmlar nasp olsn herkese🤲🙃
charlottececi 25+1 ×2 😁 haziranin ortası kısmetse. (Uygulamada 8 temmuz yazsa da) ikizlerim umarım 35 haftayı doldururlar 🐥