KaranAlpgeliyor benmuge devletemi özelemi gidiyosunuz bana geçen hafta cumartesi 4 Nisan diyelim ama pazartesi bı daha Bakcam belki daha erken bile olabilir dedi bebek çok önden gittiği için
Rabiagokturk Bizde 37 yizz 🥰 bebişleriniz kaç kilo kızlar ben normal doğum istiyorum ama doktorum bebek iri bi bebek seni zorlar dedi 😞😞
benmuge Rabiagokturk Ben en son 35+6da gittim 2900dü kuzum. İri demedi normal diyor bana hep. Valla ben doğuöum her türlüsünden korkuyorum 🙄🙄🙄
KaranAlpgeliyor Rabiagokturk canım 3700 benim geçen hafta cumartesi olan ölçümu pazartesi kontrolim var Cook iri dedi sezeryan için gün aldık
Rabiagokturk benmuge haftasıyla orantılı bebeğinin kilosu korkma canım gerçekten allahın yarattığı vücut doğum anında seni yönetiyo ben kendimi çok hazırladım ama bebeğim kilolu olursa doktorun sezeryan taraflı
Ayse254 benmuge aşırı kolay 😂 hiç acı yoktu doktor de müsaitsin normal doğuma ama daha zamanın var dedi 😅
Gurumisevda Rabiagokturk benim arkadaşıma da 3600 dediler 3 kilo doğdu bebiş ultrasondan 400 aşağı 400 yukarı oynuo falan diyorlar net belirleyemiyorlar
Rabiagokturk Ayse254 evet çatı muayenesinde normal doğum yaparsın gayet iyi çatın dedi ama bebeğin çok kilolu seni çok zorlar dedi doktor
benmuge Ayse254 ya benim 32.haftadan bu yana erken doğum riskim var. O haftada parmağını bi soktu doktor 1 cm açılma var dedi kendi mi.açtı naptı korkuyorum o yüzden
Ayse254 benmuge ben doktora sordum doğumu tetikler mi dedim öyle şey mi olur ben doktorum niye tetikleyeyim dedi 😅 korkmayın zaten haftanızı tamamlamışsınız inşallah zamanında gelir bebişlerimiz 🐣
Ayse254 Rabiagokturk eğer çok geç doğmazsa bence normal denenebilir ama doktorlar daha iyi biliyor 🤷🏻♀️
Rabiagokturk Ayse254 😄 aynen canım kızımla konuşup duruyorum kızım hadi gel artık kavuşalım diye bu haftada gelirse sıkıntı yok ama 40 haftaya kadar sancı gelsin diye beklersem 5 kilo olur heralde😅😅