Sinoooom Kızlar bebek bisküvisi anne karnındaki bebeğe kilo aldırıyor mu ? Aynı zaman da anne de kilo alıyor mu 😂
Oguzhanberraselina Sinoooom az önce bi tabak yedim 😂 evlenmeden once hergün yatmadan yerdim kilo almak için ve cidden aldiriyor 😂
mercimeginannesiiii Sinoooom Ben aldırdığı söylendiği için çok yedim ama aksine o dönem çok az aldı. Anne de kilo almaya müsaitse aldırıyordur çünkü kendim de çok kilo almadım.
alparslanin_annesi Sinoooom çocuğa bilmem de sana baya aldirir 😂😂😂 çocuk kilo alsın die yiyenler var ise yarıyor demek ki 🤷♀️
CansuDRY Sinoooom Kilo aldırır ama sağlıklı bir kilo alış olmaz o. Bebe bisküvisi sırf şeker çünkü. Daha yararlı şeyler tüketmelisiniz.
Sinoooom alparslanin_annesi kendim alırsam yemem zateb sağlıklı besleniyorum şekerden kaçıyorum 😂 bebeğimin de kilosu iyi ama ne bileyim aman kilo alsın istiyorum yine 😂😂
mercimeginannesiiii Sinoooom 20 Li haftalarda başladım 30 olunca daha çok yedim 35+3 üm şuan ama beklediğim kadar kilo almamıştı bebeğim. Ne kadar olsa paket gıda madem kilo aldırmıyor daha az yiyeceğim veya yemeyeceğim inşallah.
alparslanin_annesi Sinoooom bebeğin kilosu iyiyse nie aldiriyorsun herkes fazla kilo almasin sorun mu var die strese giriyor 😂 muz ye sana da bebeğe de iyi gelir ama özellikle abartma kuzu sana da bebeğe de zararlı 😊
Sinoooom CansuDRY o zaman yemeyim 🤷♂️ Şekeri zaten kestim hamur işi ekmek dahi yemiyorum 🤩 teşekkür ederimm 🌺
unkowngirl Sinoooom Evet kesinlikle tavsiye ediyorum. Bebeğim 2400’dü bir hafta boyunca muz ile birlikte tükettim bebeğim 3000’ü geçti bile Allaha hamdolsun. Bebeğim kilo alsın da benim kilolarımı gözüm görmüyor şu aralar 😀
Sinoooom alparslanin_annesi fazla de değilde bilmiyorum zamanla kilosu gidecek gibi hissediyorum 😂 muz yiyorum süt ve sağlıklı kahvaltı akşam yoğurtlu çorbalar ve faydalı çorbalar tüketiyorum 🤩 zararlıysa biz yokuz oğluşumla 😂😍
Sinoooom cesuranne yiyorum şükür sağlıklı şekilde besleniyoruz ama çok gördüm yiyenleri bende merak edip sormak istedim 😍🤩
Sinoooom Armess_loya ahahaha 😂😂😂😂 yemicem bacım püsküveti şekerli diyorlar korktum şimdi zararlı şeyler sevmem 😂😂