Elisa_Esra04 Yani yumurtlama gününü bilsen en azından ozman yüksek şans oluyor birde nasip işi kendini sakın üzme sitresre koyma inan gecikiyprsa güzeleşiyordur bizim hayır bildiklerimiz şer şer bildiklerimiz hayır vardır unutma
Dfghjn Hilall_ kuzu yerleşme kanaması ise eğer bugün gelen leke adet olmadan moralini bozma benim Şubat’ta geldi leke Nisan’da hamile olduğumu öğrenmiştim inşallah seninde öyle olur
Hilall_ Dfghjn yok kendimi negatife alıştıemıştım zaten üzülmiyim diye. Ama insan ister istemez bi modu düşüyor yanii 🙃
Hilall_ Elisa_Esra04 bende hiç çıkmadı ki şuan. Koku hassasiyetim değil de 5 6 gündür migren ağrısı çekiyorum onun yanında mide bulantısı az biraz vardı. Göğüs hassasiyetim aşırı çoktu perşembeden beri göğüslerime dokunamıyorum resmen. Kasık ve bel ağrısı da biraz çekiyorum. Ama hamilelikte değil yorgunluktanmış 😂
Hilall_ melikedelibas hahhaha ya ben de öyleyim. Yaptığım testleri de kıyıp atamıyorum çöpe hayalet de olsa bi çizgi görürüm belki diye jsjsjsjs
Dfghjn Allahm isteyen herkese nasip etsin inşallah kızlar siz umudunuzu kesmeyin 11 sene o kadar tedavi gördüm bı defa hamile kaldım sonu ne kadar hüsran oldu Allahm kimseye yaşatmasın ama sonradan doktora tedaviye gitmeden ansızın geldi miniğim 🥰
Nazendehanim Hilall_ ay benimde böyleydi ya , ulan test mi yanlış kuruma çizgisi bile çıkmadı demiştim 😅 yanarım yanarım erken gebelik testine verdigim paraya yanarım 🤣
Dfghjn Hilall_ amin canım Allahm herkesin gönlüne göre versin inşallah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin 5 aylık olduk uyuyor şimdi mucizem inşallah sizlere de nasip olur böyle mucizeler 🤲🏻🤲🏻🥰
Hilall_ Nazendehanim ay vallahi ya. Başında bekliyorum resmen yalandan da olsa bi kuruma çizgisi çıksın içim rahat etsin diye hahahah ay hele harcadığım paralaaaar. Her ay en az 3 4 test alıyorum 2 erken 2 kaset. Testleri yaptıktan sonra üzülüyorum ne acelem vardı boşuna param gitti diye jsjajsjsj😂
Nazendehanim Hilall_ Deli kız sen yine de bizi haberdar et regl olmazsın falan yolumu yoldasimi bileyim 🤪
Hilall_ Nazendehanim hahahah merak etme aşkım eğer regl olursam ya da olmazsam hem bat sohbetinden haber veririm hem de muhtemelen burda bi yerde bi başlık açmış olurum 😂😂😂