Elisa_Esra04 Hilall_ Allah razı olsun inşallah canm, bazen silik çıkabiliyor benimki silik çıkmıştı yani hemen pes etme bazen idrarda çıkmayan kanda çıkıyor belli olmazki koku hassasiyetin varmı baş dönmesi bunlar en en erken olan belirtilerdir
Nazendehanim Hilall_ yarın olmazsan test yap tabiki hep söylüyorum herkese söylerim ne değişecek ha testte tek çizgi görmüşsün ha regl olmuşsun ikisinde de uzulmeyecek misin peki ya hamileysen 😍😍😍
Hilall_ Nazendehanim aşkoom yaptım dayanamadım sabaha hahahaha maalesef negatif ya. Şimdi senin ovülasyon testlerinden sipariş etcem 🙃
Nazendehanim Hilall_ bugün gelen yerleşme kanamasıysa daha yeni yerlesiyordur ondan çıkmamıştır belki çok da iyi motive ederim regl olana kadar en azından 😅
Hilall_ Elisa_Esra04 bende hiç çıkmadı ki şuan. Koku hassasiyetim değil de 5 6 gündür migren ağrısı çekiyorum onun yanında mide bulantısı az biraz vardı. Göğüs hassasiyetim aşırı çoktu perşembeden beri göğüslerime dokunamıyorum resmen. Kasık ve bel ağrısı da biraz çekiyorum. Ama hamilelikte değil yorgunluktanmış 😂
Dfghjn Hilall_ kuzu yerleşme kanaması ise eğer bugün gelen leke adet olmadan moralini bozma benim Şubat’ta geldi leke Nisan’da hamile olduğumu öğrenmiştim inşallah seninde öyle olur
melikedelibas @hilall_27 Bende aynı durumdayım gecen ay kimyasal yasadim bu ayda normal adet olmam lazimdi 7 gun gecti ne gelen var ne giden testlerde negatif bi UV ışınına tutmadığım kaldı yok çarşaf gibi bembeyaz mübarekk 2 gun once yaptim ama bidaha yapmadim 🤣🤣
Hilall_ melikedelibas hahhaha ya ben de öyleyim. Yaptığım testleri de kıyıp atamıyorum çöpe hayalet de olsa bi çizgi görürüm belki diye jsjsjsjs