Eminekckgny Kumsal20 ayyy benim de öyle ya çok iştahlı yiyorum bir daha yüzüne bile bakamıyorum 7 haftalık
Kumsal20 alparslanin_annesi aynen kuzum vitaminlerimi yapabildigince alıyorum inşallah ya bunlar çekilir yeterki bebişlerimiz İyi olsun tek sağlıklı olsun lar Allah büyüktür derdi veren dermanı da verir herzaman 🙏 bak seninde az kalmış sağ salim kucağına alırsın kuzum inşallah korkma dua et bol bol Allah bı nefeste kucağına almayı nasip etsin inşallah 🧡🙏🙏
Kumsal20 Dark ya katlanır insan bı şekilde amanbjsey yiyemiyosun yesende kusuyorum falan besin alamıyorum bu sekilde o sıkıntı minikcik zaten vitamin alsın benden diye uğraşıyorum yok jer geçen gun daha kötü oluyor 😔 inşallah düzelir bianonce 🙏🙏🙏
Nur-01-35 Kumsal20 işte ikizlere hamileyim 50 kiloydum ilk hamile ksldigimda ilk 3 ay 47 ye felan düştüm. Şimdi 55 e tekrar çıktım toplam 5 kilo aldım. Şimdi 24 +2 yim bakalım ne olur. Insalalh bebeklerimiz sağlıkla doğsun başka birşey istemiyorum
Dark Kumsal20 geçer geçer merak etmeyin. Bir çok gebe bu süreçten geçiyor bende dahil. Şimdi sizden bişey almaz zaten. Büyüdükçe alacak. Daha haftaniz küçük biraz sabır 🌸
Kumsal20 Dark inşallah kuzum geçer elbette vitamin alamıyorum diye evham yapıyorum annelik işte şimdiden başladı ☺️ Allah yardımcımız olsun 🙏
Miniktirtil Bende 5. Haftadan beri fenayım ben birinciyi de yiyemiyorum herseyden tiksiniyorum aşırı mide bulantısı var kusmaktan korktuğum için kendimi tutuyorum yoksa arkası kesilmez yarin doktora gidicem umarım bu duruma bi çare vardır 🥺🤦🏼♀️
Kumsal20 Miniktirtil açım ama yiyemiyorum açlıktan arrik migde ağrısı oluyor yedigigimde demigdem bulanıyoo yemesem de bulanıyor napcam bilmiyomm🤷🙂
Mesudesrds Kumsal20 bende yaz meyveleri çıksa da yesem diye düşünüyorum çok şükür tiksinme felan yok bende 6 + 5 oldum bugün
Kumsal20 Mesudesrds ay ne güzel 😂 ben 6. Haftaya girdim bianda başladı herşey valla çok şanslısın ye herseylerden minikine vitamin☺️🙏
ikimelekannesi2224 Kumsal20 hepsi geçecek merak etme bende öyleydim ilk 3 ay biraz zorluyor ama özellikle ilk 2 ay bence. Ama bende bı kaç şey kalıcı olarak kaldı onlardan hâlâ midem bulanıyor 😫☺️
Kumsal20 ikimelekannesi2224 ay sıvı sabun bile çok farklı kokuyor kullanamıyorum gezmeye çıkıyoruz milletin parfüm kokusu zehir gibi geliyor yani jotu geçiyor ya inşallah fazla sürmez 🙏🙏🙂
ikimelekannesi2224 Kumsal20 bende bi tane sıvı sabunun kokusu kalıcı olarak kaldı mesela tahammül edemiyorum o kokuya