ikimelekannesii22 Hkayaa 11+5 suan cok şükür hersey yolunda haftaya ikili testimiz var cinsiyet öğrenmek için sabırsızlanıyoruz sağlıkla gelsin bebişlerimiz 👶🏻🌸
Hkayaa ikimelekannesii22 hayırlı sonuçlar alırsın canın inşallah inan bende çok sabırsızlanıyorum herkes gibi bakalimmne cikacak
nur-0606 Sevil5513 hemde nasil ne yapsam gecmiyor ne yesem çıkartıyorum. Bulanti ilac iciyorum ama fayda etmedi sanki
Parafin Bugün 12+0 oldum 11+3 iken %60 kız dedi bence de kız oğlumla belirtiler çok farklı göğüs ucum kararmadı bulantım olmadı
Cutepet Bende 11+2 yim. Haftaya ikili testim var. Doktora sorucam cinsiyetle ilgili bi tahmini var mı diye :)
Svvl34 Hkayaa herşey yolunda gidiyor şuanda, çok şükür 🙏🏻 Daha cinsiyetimiz belli değil. 11+3 haftaya ikili test var bakalım☺️
ifakatyildiz Ersonla Bizde bugün 13 haftalık olduk doktorum ekim başı gibi görünüyor bir aksilik olmassa dedi.
ifakatyildiz 12+2 de ikili tarama için gittiğimde doktorum erkeğe benziyor ama iki hafta sonra gel tekrar bakalım net olsun dedi heyecanla bekliyoruz 2 haftanın geçmesini 😍