Hkayaa Ekim annelerimiz nasıl gidiyor hersey yolundadır umarım cinsiyetlerimiz belli mi? Sağlıkla gelsin yavrucaklar
Yeni13 Hkayaa bede ekim annesiyim cinsiyet için erken değil mi ☺️Ama çok merak ediyorum bir oğlum var kızım olsun istiyorum
Ays_cskn Hkayaa 11+6 yiz bizde 16 haftalik iken gidicem cinsiyet icin daha net bir sonuc alabiliriz diye dusunuyorum bende☺
ikimelekannesii22 Hkayaa 11+5 suan cok şükür hersey yolunda haftaya ikili testimiz var cinsiyet öğrenmek için sabırsızlanıyoruz sağlıkla gelsin bebişlerimiz 👶🏻🌸
Ecz1anne 10+2 yiz miniğiz daha🤰🏻 Önümüzdeki hafta nifty testi yaptıracağım onunla cinsiyet de belli oluyormuş bekliyoruz😍
Ersonla bebegimveben35 merhaba bnde suan 12+6 yim tahmini dogum ekimin kaci sonu mu basi mi solediler mi tahmini bsey
Sevil5513 11 haftalığiz 2 hafta sonra gidecegim belki belli olur bulantilarla mücadele devam ediyor onun dışında bebek iyiydi en son
Hkayaa Yeni13 erken ama hepimiz sabırsızlıkla merak ediyoruz ya :) hadi inşallah Rabbım sağlıkla hayırla nasip etsin
Ezonusss Sibelalagoz0 aynı bende o durumdayım yaaa parol içtim dayanamayıp ama hala sanki kafamda su var bi oraya buraya oynadıkça zonkluyor 🥺🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
ifakatyildiz Ersonla Bizde bugün 13 haftalık olduk doktorum ekim başı gibi görünüyor bir aksilik olmassa dedi.