gulsuayan Defnem1 valla arada tatlı da yedim eksi tuzlu da yedim hiç asermedim 28+6 olduk oğlumla 🙏🏼💙
Dlanoglr Serenay07 ya benim de 12 haftalığız kemik yapısı erkek dedi hatta net erkek gidin erkek ismi düşünün dedi ama ben ilk tatlıdan tiksindim eti de çok sevdiğim söylemez ama kızımda tatlı yerdim
Defnem1 irem-Dora yaa bende öyle eşim bı de marketci böyle meyveli kek yiyorum yersem bitterli kek yiyen ben yiyemez oldum tablet çikolata hep bitter yerdim yok şimdi 😁
Bayancorek Defnem1 Normalde de hiç tatlı çikolata sevmezdim, yemezdim, hala aynıyım gram sevmedim nefret ediyorum, oğlum olacak. 🤗💙
cilem01 Defnem1 tatlıyla tuzluyla ekşiyle asla alakası yok 😂 ilk gebeliğimde de ekşi turşu limon yedim kız dediler erkek oldu 2. Gebeliğimde limon yedim 3-4 ay boyunca yine erkek 😂
g4mze Defnem1 ben hep turşu yedim hiç tatlı aşermedim. Ama 23. Hafta itibariyle tatlı yemeye başladım. Biraz geç oldu bizimki. 🫠
charlottececi Defnem1 ben de 🐥 24. Hafta itibariyle cikolata falan yiyorum ama ☺️ İkiz erkek bi de 🤣 tuzlu eksi yedim hep.
mucizegebelik6 Defnem1 7 bucuk ay limonu tuzla yedim ve turşu yedim ama Suan tatlı yemeye başladım ve Erkek 💙😂🤭
alparslanin_annesi Defnem1 benim cocuk erkek ve ben tatlı sevmem başlarda da genelde ekşi takıldım ama hafta ilerleyince tatlıya düştüm sanırım ilk zamanlarda değil sonradan olabilir eksi tatlı meselesi