Defnem1 Çok merak ediyorum bu da mı hurafe ☺️ cinsiyetimiz hala belli değil ama tatlıdan nefret ediyorum çok severdim ama yiyemiyorum böyle olan varmı aranızda cinsiyeti nedir
Xxz Defnem1 ilk bebeigimde tatlıdan nefret ettim son aylarda ancak ağzıma surebildim kızım oldu. Şimdi sürekli tatlı istiyo canım zaten tatlı yediğim için muhtemelen erkek dedim ve beklediğim gibi de oldu . Erkekmis . O yüzden kız olma ihtimali bence yüksek hayırlısı olsun yeter ki
mirage333 Defnem1 evet kesinlikle hurafe. Hep turşu yedim halada eksi seyler yiyorum ve cinsiyetimjz erkek :)
Defnem1 irem-Dora bebde turşu felan daha çok iyi geliyor tatlida abur cubur da bile yoğun severdim böyle karam çikolata felan yerdim şimdi hiç birini ağzıma suremiyorum ☺️
irem-Dora Defnem1 ay ben de kız, bitter severim diye eşim hep bitter çikolata falan alıp çikolata yemememi sorguladı bir süre, sevmediğim şeyleri falan tüketiyorum. Geçen şalgam falan içtim, normalde asla içmem 😂😂 bakalım senin bebişin cinsiyeti ne çıkacak
Serenay07 Bennnn bir ınsan sekerlı seylere asıkken hamıle olunca lafını bıle gecırmeyıp erkek demesı doktorun☺️
Defnem1 Serenay07 yaa bende öyleyim çok severim tatlıyı ama ağzıma sürmüyorum kahve bile içmiyorum aklıma yanındaki çikolatalar geliyor diye 😁
Dlanoglr Serenay07 ya benim de 12 haftalığız kemik yapısı erkek dedi hatta net erkek gidin erkek ismi düşünün dedi ama ben ilk tatlıdan tiksindim eti de çok sevdiğim söylemez ama kızımda tatlı yerdim
Defnem1 mirage333 Rabbim sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin. Normalde eşli yemeyip tatlı seven biri iken tam tersine döndüm hamile kalınca
Esrakml Defnem1 Vallahi deli gibi limon yedim sonra bir öğrendim erkek ama şimdide deli gibi tatlıya düştüm aşırı tatlı yiyorum 😂
Defnem1 Esrakml yaa ☺️ bende tatlı yemek istiyorum eskisi gibi ekşi yediğim içinde kız hissediyorum merakla bekliyorum ☺️
Minnacksevdack Defnem1 sürekli çikolata yiyordum hamile kalmadan önce. Hamile kaldım hiç tatlı görmedi gözüm. limon ve yeşil elmaya tuz döküp döküp yedim. Kesin kız bu derken erkek olduğunu öğrendik 🙊
Secil0127 Defnem1 ilk 5 Ay asla ağzıma süremedim antepte olduğum halde Baklavadan falan midem bulandı😂 38.haftadayım erkek olacak bebeğim ama son 3 aydır deli gibi canım şekerli şeyler istiyor
Defnem1 irem-Dora yaa bende öyle eşim bı de marketci böyle meyveli kek yiyorum yersem bitterli kek yiyen ben yiyemez oldum tablet çikolata hep bitter yerdim yok şimdi 😁
Tazeanne0134 Defnem1 ben oğluma hamileyken ağzıma töbe süremezdim onun tatlı tuzlu ile alakası yok canım ya