Zuzuu evet canim ilk kizimda 6 aydan sonra cok fazla şiştim ödem topladı vücudum 27 kilo aldim toplamda . Carpintim çoktu, yatamıyordum yatinca nefes alamıyordum, yürüyemiyordum tıkanıp kalıyordum nabzın 160 larda atıyordu. Öyle doguma girdim anlamadı doktor bi kardiyolaga görün deseydi boyle olmayacaktı. Dogumdan ciktim sürekli öksürüyorum 49 gun boyle devam etti tabi o aralar göğüs bölümüne ciktim , kdin doguma gittim tekrar acaba ameliyattan mi oldu diye , kulak burun boğaza ciktim öksürük icin ama hicbir çözüm bulunmadı. En son uzman doktor kardiyolaga gönderdi bebeğim 50 günlüktü . Doktor kalbime bakinca nabzını gorunce bide ödemi gorunce vücudumda hemen koroner yogun bakıma yatisimi yaptı daha o dakika. Ondan sonra yapmadığı tahlil girmediğim cihaz kalmadi antibiyotik tedavisi gordum 24 saat boyunca bebeğimi de 50 günlüktü memeden kestik ve bir daha hiç ememedi beni cunku 2 sene tedavi gordum. Genç yaşta olduğum icin hic bir doktor boyle bir rahatsızlığa yakalanacağımı düşünmemiş , simdi ki dogum doktorum oyle diyor milyonda kişiden 3 kişide görülebilecek bir durum diyor genc yasta olmasi daha da enteresan diyor .