Naznaz Mehaba hamişler🤰🏼 Öğrenebildiklerimizi yazarsak bilgi sahibi olmuş oluruz ben başlayayım; Kurtköy-Emsey Hastanesi Normal doğum 3000-3500 tl.. Sezeryan ücreti 1000 tl daha artıyor diye biliyorum fakat emin değilim.
Naznaz Damla________ Remedy biraz daha çeki düzen verse kendinede bende oraya gitsem keşke evime o kadar yakın ki 😒
Damla________ Naznaz valla bütün hastanelere ve doktorlara iyi ve kötü deniyor ben devleti tercih ediyorum artık kafam rahat
Naznaz Nilinannesi o zamdan etkilenmek kadar saçmalığı yok başladığın fiyatla devam edilmeli ben de etkilenecegim o zamdan kesin
pamuksekerinannesi Nilinannesi Bana dedi ki 3 senedir zam gelmemişti geçen sene geldi. Bu sene zam gelir gelmez net bişey diyemiyorum dedi muhasebeden.. İnşallah gelmez🙏
Nilinannesi pamuksekerinannesi muayene ücretlerine geliyor zam muhakkak ama inşallah Doğum ücretlerine gelmez. Aradaki fark sigorta çeşidinden değişiyor olabilir canım
pamuksekerinannesi Nilinannesi Ben normal SSK lı olarak fiyat aldım.. Gelmesin hiç bişeye artık zam mam 😒😞
Burcubalyetis Damla________ Gamze2259 benimde ilk geneldi bende o oksuruk gicik vs yasamamak icin sipanal istiyorum fakat panik atak var bende ondan dolayi bilemedim en azindan siz net karar vermisiniz ne guzl ben halen cok kararsizim