Kbraberk Gebeliğini yeni öğrenenler oruç tutucakmasınız ben bir yandan çok istiyorum ama bir yandan hamılelliğim çok yeni tereddutdeyım açıkcası sizler neler dusunuyorsunuz.
Sumeyyeerdem Kbraberk Hamileyken tutmak zorunda değilsin ayrıyetten iyi beslenmen gerekiyor tansiyonun düşer aç kaldığın için şekerin düşer yani riske atmaya gerek yok bence rabbim ömür verdikten sonra daha sonra yapılabilecek şeyler için
Nisa1710 Kbraberk canım yeni isen yavaştan bulantıların başlar hele sabah kalktığındaki o açlığın verdiği bulantı berbat bişey inşallah kusup bozulmaz orucun 😇
Kaahvelii Kbraberk Ben 6+2 tutmak istiyorum ama hafiften bulantılar başladı nasıl olacak bilmiyorum sanırım ilk haftatan sonra bulantı şiddeti artarsa nasıl olur bilmiyorum yine de ilk gün denicem 😊
Kbraberk Sumeyyeerdem bugun daha 5 haftalık kalp atışını felan duymadım daha o yüzden tutmicam galıba haklısınız o yüzden 😇
Ozlemaydin11 Benimde 8 haftada şimdi bişeyler yemediğim de bile midem sürekli bulanıyor oruç tutmam çok zor tutamıcam muhtemelen 🥴
Niyetim Ozlemaydin11 bende öyle açlık mide bulandırıyor ve daha üçüncü aya yeni giricem inşallah bebeğimin beslenmeme ihtiyacı var☺️☺️
Kbraberk Meryemnurr inşallah güzel bir şekilde atlatırsınız ama sızde daha yolun basındasınız rıske atmayın bence 🥰
Kbraberk Nisa1710 galiba tutmıcam Allahım affetsin dahs sonra borcumu tutarım inşallah çok istiyorum ama suan yapamam 🥰
Busraaltsoy 30 haftalık hamileyim bende mide bulantısı hiç geçmedi🤦♀️kurtulamadım nasıl oruç tutacam bilmiyorum ya 1 gün tutup 1 gün tutmamayi düşünüyorum 🤔 bi yandan bebek gelişimi napacağımi şaşırdım 😶🙄
Kaahvelii Busraaltsoy şuan bebek senden besleniyor canım sanırım tutmasan daha iyi olur ama bu konuda alimler ne diyor dinimizde uygun olan ne pek bilmiyorum