Nistik EEizm Bende cok arastirdim boyle ensesi kalin çıktığı zamanlar. Ama Allah cok gzuel şeyler cikardı karşıma. Ben mutmain oldum. Ve rabbime teslim oldum. Bende birgun bu hikayemi burda anlaticam insallah pozitif dogum hikayemle birlitke😌😌 oyle inaniyorum oyle olucak Allahin izniyle.
EEizm Nistik Hicbir bebek hasta olmasın hepsi sapasağlam doğsun inşallah 🙏 güzel pozitif doğum hikayenizi bekliyoruz 🌸
SelviBerat EEizm canım naptın test yaptridin mi benim dun kontrolum vardi doktor ense kalınlığına duzelmis dedi
EEizm SelviBerat Henüz yaptırmadım, ctesi günü yaptircaz. Tam 11 haftalık olmuş olacak. Ne güzel gözünüz aydın 🌸
bebeqiminannesi ipekveatlas 2 gün önce bende kontrole gittim. 14+3 haftalığz. 2li test zamanınız geçmiş size nifty testini öneriyorum bu bebeğe mutlaka yapılmalı dedi. Sanırım fetal dna testi O kadar korktum ki. Başka bşy demedi. Sadece mutlaka yaptırın öneriyorum dedi neden bii sorun mu gördünüz dedim kafası sanki büyük gibi dedi. Eşime aramasını söyledi o test yapan yeri. Doktorumuza özel 4 buçuk binmiş fiyatı istersenz hemen gelip 1 tüp kan alcaz sadece dediler. Biz çıkarken de kapısında oturuyordu. Bebeğin boyu kilosu ölçüleri nedir hiç bir bilgi vermedi ultrason fotosu bile vermedi belki araştrrz diyedir bilmiyorum korkutup gönderdi 2 gündür üzüntüden ağlıyorum psikolojim bozuldu. Devlete gidip baktrcm bide. Gittiğim hastane hem özel hemde profesördü. Sizin gibi herkes üzülme onlar anlaşmalı amacı para dediler ama içim içimi yiyor üzüntüden. Allah merhamet versin. Sizinde böyle yazdığınızı okuyunca biraz rahatladm..
ipekveatlas bebeqiminannesi ayyy sakın inanma sakın sana bi ölçüm bi bulgu kanıtlayamazsa dediklerini de yaptırma. bu özeldeki doktorlar komisyon alıyolar o fiyattan dediğin gibi allah merhamet versin. oğlumun 18. haftasında koroid pleksus kisti görüldü bana hemen kan vermelisin ben geçmeyenini de gördüm dedi kendi ağzıyla! başka bi bulgusu olmadığı halde.. yurtdışında yaşıyorum geri dönüp yabancı doktora anlattığımda ağzı açık dinledi nasıl senden kan aldılar dedi inanamadı hic gerek yok buna çoğu bebekte görülür o haftada dedi. sana ense kalınlığı ölçümü verdi mi? kafa çevresi ölçümü verdi mi? o haftadaki bebeklerin kafaları zaten kocaman görünüyo ki. bence baska doktora git ölçm al ona göre yol çizersiniz
bebeqiminannesi ipekveatlas hayır boyu kilosu gelişimi onları bile söylemedi. Diyorum ya ultrason fotoğrafını bile vermedi bebeğimde sorun var gibi konuştu zaten aklım başımdan gitti çıktım odasından 2 gündür ağlıyorm iştahım çok açıktı bi lokma yiyemiyorum bütün psikolojimi bozdu kafası büyük gibi nedir araştırıyorum bütün ultrason fotolarında bebeklerin kafası büyük zaten. Devlet ilgilenmiyor özele gidiyorsun paranla rezil oluyorsun ne kadar şanslısınz yurtdışındaymşsnz
ipekveatlas bebeqiminannesi 3 aylık bi süre icin türkiyeye gelmistim basıma gelmeyen kalmamıstı özele gidiyodum bide.. özelde baska bi doktora mı görünsen acaba? her doktor bi olmuyo ilgi alaka konusunda
bebeqiminannesi ipekveatlas Önce Bi devlete gideyim dedim ardından tekrar özelde farklı bii doktora gitcem bende Allah yardımcmz olsun yaa çok zor bii dönemdeyiz.. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah Rabbim nolur dualarnzda bizi de unutmayın..
EEizm SelviBerat Ne yazık ki. Sonuçlar gelene kadar 2.5 hafta falan geçmiş olacak ama bakalım o zaman nasıl geçecek 😑
freedyaq EEizm oofff o testi her gelene öneriyorlar boşuna para kaybı.Ayrıca 1.9 gayet iyi.Biz 15+0 olduk ense kalınlığı 1.3
EEizm freedyaq 7 haftalıkken gittiğimizde de böyle bir test var 2li 3lu 4luyle uğraşmazsınız demişti. 10 da gittiğimizde de yaptıralım dedi. Sınır 2.5 mm olarak baz alınıyormuş. Sınıra yakın dedi. Sizinki bizimkine göre dusukmus
Hande123- EEizm bizde tam 10 haftaligiz,doktorun ense kalinligi normal dedi ama fetal dna yaptiricaz ne olur ne olmaz diye.Tum kromozomal hastaliklara bakiliyor o testle.2’li 3’lu testi yaptirmiycaz oyle olunca
EEizm Hande123- Size ense kalınlığı kaç denildi? Nereye yaptiracaksiniz karar verdiniz mi? Bugün itibariyle 10+5. Ç.tesi yaptıralım die karar verdik tam 11 haftalık olacak. Panoramaya(hill turkey) karar verdik bakalım. 390$ fiyat verdiler, Amerikaya gidecekmiş
freedyaq EEizm kadın doğum uzmanı yengem var batmanda görev yapıyor onunla konuştum o testi herkese öneriyoruz sakın gerilme dedi.Ayrıca aramızda fazla bi fark yok bence rahat olun düşünmeyin sınırda değilsiniz
Hande123- EEizm biz genoks firmasıyla anlaştık bugün yaptırdık,eve hemşire gelip kan aldı 10-12 güne sonuç çıkacakmış.4500 tlye anlaşmıştık 1 hafta önce,şimdi sanırım 5500 tl olmuş fiyatı
Hande123- EEizm ense kalınlığını söylemedi doktorum,normal görünüyo ödem vs yok dedi ama ne olursa olsun ben fetal dna testi yaptırmak istiyordum mutlaka kesin sonuç almak için