Minik1Civciv Aslimsii07 8 haftaya geldiklerinde hep kese görünüp kalp atışını duymaya gittiğinde kalbinin durduğunu gelişemediğini öğrendi iki kez öyle olunca kan pıhtılaşma yüzünden olduğunu öğrendi
Canansemih Aslimsii07 bende de bebe kan phtilanmasindan dolayi tutunmuyor 2 kere düşük yaptım kan phtilanmasindan dolayi şuan 6 haftalik hamileyim doktor bebek aspirini iç dedi kan sulandırıci phtilaşma olmasın diye
Bebegimizolsundu Aslimsii07 ayy canım benim de iki kızım var küçüğüm 11 yaşında ben de çok istiyorum inşallah rabbim nasip eder cümle isteyenlere bize de üç yıldır olmuyor düşük de yaşamadım
Evremmerve19 Minik1Civciv benim de öyle oluyor iki tane kurtajimda var sürekli kalbi duruyor bu sefer oksapar iğneyi kullanmaya başladım faydasını görüruz inşallah
Evremmerve19 Minik1Civciv sonuçlarda temiz çıktım benim ama doktor yine kullan dedi fayda eder inşallah ama umutsizim kahve rengi lekenmem geliyir
Minik1Civciv Evremmerve19 ablam ve kuzenim hem progestan hem aspirin hem iğne kullanıyordu oksapar kullanıyorlardı bende kullanmıştım bende bebeğimi kaybettim ödem sarmıştı tüm vücudunu beni zehirlemek üzereydi sonlandırıldı 😔
Evremmerve19 Minik1Civciv kullanıyorum bundan üç gün önce vajinadan alıyordum uyumadan önce şimdi sabah akşam ağızdan alıyorum progestonu bide oksapar kullanıyorum ama lekenmlerim durmuyor kan değil ama kahverengi lekenme
Bsrnura Aslimsii07 genetik test kan pıhtısına baktırın ve dr. Değiştirin gelmeyin die bir saçmalık olmaz 3 düşük yaptım tam tersine kanama olursa acil gel denildi
Bsrnura Aslimsii07 genetik test kan pıhtısına baktırın ve dr. Değiştirin gelmeyin die bir saçmalık olmaz 3 düşük yaptım tam tersine kanama olursa acil gel denildi
Minik1Civciv Evremmerve19 canım beni dinlersen alttan kullan doktorum alttan kullanmamın daha etkili olduğunu söylemişti
taninmayananne Aslimsii07 daha sonrada gelismis olan bir saglik problemi olabilir… vitaminlerinizden tutan da herseye baktirin. Aklinizda kalmasin 🖤🖤