uzumcekirdegi Mrvsmt2502 tamamdır haberleşelim. İnşallah ikimizde de biran önce doğum belirtileri başlar 😍
uzumcekirdegi Mrvsmt2502 durumun ne canım. Bugün 40.hafta oldu tam olarak. Gittim doktora açılmam felan hala aynı. Rahim duvarı hala kalın. Nst de sancı yok. Bebeğin durumu suyu iyi. 2 günde bir çağırdı artık. En geç 41.haftada suni verip olmazsa sezeryana alıcam dedi. Acaba Çarşamba gittiğimde direkt suniyle başlatsa mı diyorum. Artık olmazsa sezeryan
Ayarbabal 40+1deyiz iki gündür sık sık şiddetli sancı vardı açılma yoktu. Bugün nişan geldi geleli sancı seyrekleşti 😂 6 saattir gelen giden yok 😂
HEY03D 40+0 bende pazartesi sezeryan dedi doktor. Sancım nişan hiç bir şey yok zaten de, bebekte büyük. Hayırlısı 😇
Merve5306 Rabiababy 40+4′üm iki gün sonra 40+6′da yatışım var hiç açılmam yok. Suni sancı verecekler. Açılmazsam sezeryana alacaklar. Suni sancı nasıl bir şey bilgisi ya da tecrübesi olan var mı?
uzumcekirdegi narlinco ben 2 gün önce çatı muayenesi oldum 2.kez ebe biraz uyarı yapmıştı. Kontrol ederken bebeğin suyu duruyor bebek aşağıda dedi. Ama kanalda mı demek bilmiyorum. 3 cm açıklığım varmış ama rahim duvarın kalın daha demişti. Tabii sancının ne zaman geleceği de belli olmaz dedi
narlinco uzumcekirdegi anladım çok teşekkürler, hepimiz için hayırlısı olsun sağlıkla kucaklayalım inşallahhh🤍