Mrvsmt2502 Rabiababy 2 günüm kaldı dolmaya ama gelen giden yok ar ara bel ağrısı hissediyorum bazen karnım sertleşiyor o kadar 🤷♀️
Merve5306 Rabiababy 40+4′üm iki gün sonra 40+6′da yatışım var hiç açılmam yok. Suni sancı verecekler. Açılmazsam sezeryana alacaklar. Suni sancı nasıl bir şey bilgisi ya da tecrübesi olan var mı?
uzumcekirdegi 39+5 durumum aynı. Hiçbir şey yok. Sadece muayenede 3 cm açıklık vardı onun dışında nişanım gelmişti 2 gün önce ama sancı yok 🤷🏽♀️
Glsm_ uzumcekirdegi açılma varsa suni sancı verip doğum alıyorlar aslında buradaki kişiler genelde öyle diyor
uzumcekirdegi Glsm_ sanırım bebeğin suyu hareketleri iyi olduğu için doktor biraz daha bekletiyor. 2 gün sonra kontrolüm var bakalım ne olacak. Suni verelim der belki
Rabiababy Ay hepimiz aynıyız desenize 2 cm acıklık var denildi dün ama hala çarşı pazar geziyrm sancı yok yürüyüş yapıyorum merdiven çıkıyorm egzersiz yapıyorum banamısın demiyo🤣
uzumcekirdegi Rabiababy nişanda pek belli bir şey değil ki. Nişan geldi bebek gelecek hemen desem yok. Nişan gelip 2-3 hafta bekleyen var
Zeynepbusraa 39+0 ara ara karnım sertlesiyor. Sirt kısmında agri hissediyorum bugün doktora gittim perşembe yatış dedi