feyza0806 Gzm23 panik atağım var zaten ama bu başka gibi geldi nefes alamadıkça stres oluyorum korkuyorum zaten ölcekmiş gibi ama çözüm de bulamıyorum bazen sakin kalamıyorum resmen aldığım nefes yarım kalıyo çok kötü bi his
feyza0806 Yasecer şu an nefes alamıyorum ya sonrası hiç aklıma gelmiyo gibi resmen anı yaşıyorum doğunca da başka türlü şikâyetler başlar illa işte yeter ki sağlıklı olsunlar 🙂
feyza0806 Arzu24 evet var ama o nefes darlığı yapmadı bana serum fizyolojik kullanıyorum çok zorlarsa o rahatlatıyo ama kuruluğa hiç çare bulamadım akışına bıraktım zaten o da 35den sonra oldu bende
feyza0806 Sblbngl bilmiyorum ona yakında hiç baktırmadm en son 35. Hafta doğum için yapılan tahlillerde normal çıkmıştı
bukusum feyza0806 bi kan tahlilo yaptir detyli ama bende oyleyim ama daha 28 haftalik Kanim dusmus B12 dusmus Troit yukselmis Kanda pihtilasma olmus hepsi de sebep yani.
feyza0806 bukusum tiroit var zaten başından beri ilaç kullanıyorum onun için o düştü baya bi ama bunların içinde hamileliğim boyunca kan pıhtılaşmasına hiç bakılmadı onun için hangi tahlil yapılıyo
feyza0806 Arzu24 büyük ihtimalle geçer şu an yaşadığımız bütün sıkıntılar sırayla doğumda geçiyordur illa
Arzu24 Yasecer Yasecer nasıl bı tıkanıklikti biliyrm çok soruyrm ama geceleri kuru kuru tikanik ve hiç sıcakta duramama gibimiydi gündüzleride tikaniyomuydu
Yasecer Arzu24 sürekli tıkanık işte sanki burnumun içine pamuk tıkamışlar kuru geniz akıntısı oluyodu boğuluyor gibi oluyodum zatn panikte yapıyoruz karbonatlı su çekip yıkıyodum iyi geliyodu açılıyodu biraz