seymabayrak44 Mrv135 inş mutfağa girip yemek yapabilirim yirmi gündür giremiyorum mide gazı azalıyor gibi ama giremiyorum hala tiksinmeler devam ediyor
Mrv135 seymabayrak44 Girersiniz merak etmeyin o durumun içindeyken hiç bittmeyecekmiş gibi geliyor ama geçiyor birkaç haftaya.
Arzz seymabayrak44 ben hastaneye yatırıldım açlıktan ve susuzluktan bebek tehlikeye girmişti içmemek çocuk için daha tehlikeliydi
seymabayrak44 Arzz ben o kadar ağırcdeğilim mutfağa giremiyorum bulantı var kusma yok tiksinme gaz var
gamzecee seymabayrak44 valla bende öyleyim hemde 6 gündür covid ve çok ağır geçiriyorum bildiğin her gün dışardan yiyemem diye ayıla bayıla bir çorbada olsa yaptım
melidi 7 haftadan neredeyse 20. Haftaya kadar neler çektim. Hayatımın en zor gunleriydi. Durdugum yerde oguruyordum. Ve hiç mutfağa falan girmedim. Peynir ekmek yedim sadece. Ama sonra geçti çok şükür. Normale 6. Ay gibi döndüm diyebilirim. Allah yardimciniz olsun geçiyor.
2kedi2bebek seymabayrak44 tencere yemeği görünce & yapınca & hatta boş temiz tencereyi görmek bile ağlatıyor desem.. 🤦🏽♀️ midem de bulanmıyor aslında tiksiniyorum, tansiyonum fırlıyor resmen.. eşim de bir obur, ne yapıcaz bilmiyorum.. 6. haftanın içindeyim peynir ekmek zeytinle akşam yemeği yiyorum
ilkegizem 11.haftadayim yemek yapamıyorum asla tiksiniyorum, bulantılar yüzündende iştah gitti 5 kilo verdim, sanki hiç geçmeyecek 😥
Eslemdemr0309 Ben 3 ayı aşkın süre mutfağın kapısını açmadım yemek kokusunu bırak dolabı açarken bile burnuma kokular gelip migdem bulanıyordu dışarda kokan şeyler migdemi bulandırıyordu hiç bir yere gidemiyordum bütün gün evde oturma odası yatak odası geziyordum sonra doktoruma anlattım durumumu bana bi ilac yazdı gece yatmadan iki tane içiyordum sabah biraz da olsa migdemi rahatlatıyordu yine koku hassasiyetim vardı ama eskisi gibi çok olmadı şimdi 27. Haftam bitiyor çok şükür kalmadı öyle sorunlarım sabır çok önemli bu süreçte sabredeceksin elinden başka bisey gelmiyor çünkü