Esenkaplan Kizlar 36.haftadan 39.haftaya kadar bebek kac kilo alir sizce 39.hafta doğumum var hayırlısı ile
KaranAlpgeliyor 28.hafta 1250 Gr 33.hafta 2200 Gr 34.hafta 2500 Gr 35.hafta 2555 Gr son randevum geçen hafta cumartesiydi 3700 Gr ölçtü sata göre 36.haftam ultrasonda 3 hafta önde 4 Nisan’da sezeryan tarihim
mucizegebelik6 KaranAlpgeliyor ay benim 33. Hafta 2400 du 36. Hafta yanı 4 gun snrA randevum var benimde 3600 fln olabilir mi o kadar almis olabilir mi bizimde önden gidiyor 🤭
mucizegebelik6 KaranAlpgeliyor 35. Hafta 2550 olup 36. Hafta da nasıl 3700 çıkıyor sizin onu anlamadım ben mi yanlış anladım haftada bi kilodan fazla almis görünüyor cunku o aralikta 🤭
KaranAlpgeliyor elifeari ama o kadar beklemeyecek gibi doktorumda 4 Nisan diyelim ama pazartesi bı gözden geçircm bu tarihi dedi daha erken alabilir
KaranAlpgeliyor mucizegebelik6 hafta olarakta önden gidiyor vallahi anlamadım 😄 bana 4 ü geçecek diyordu en başından beri iri bebek diyodu bence senibkide geçer gibi 😄
mucizegebelik6 KaranAlpgeliyor yok 2400 33. Haftada 😌 Ama sizin nasıl bi haftada bi kilodan fazla kilo alıp 3700 oluyor Kİ ilk defa böyle bsi duydum acaba yanlis mi ölçtü Kİ kilosunu. Normalde en fazla 400 500 gr aliyo haftada diye biliyordum
KaranAlpgeliyor mucizegebelik6 mucizegebelik6 hangi haftalar arası 1 kilodan fazla canım hep gram gram almış şimdi yine baktım bulamadım 😄 ama şöyle bir durum var 34.haftadan 35.haftaya kadar 5.gram almış görünüyor baska doktora gitmiştim o tarihte doktorum yok diye cihazı çok kötüydü gittiğim doktorun muhtemelen 35.hafta ölçümü yanlış yoksa 1 haftada 5 gramdan fazla almıştır
KaranAlpgeliyor Fato6577 son adet tarihim 10 temmuz sata göre 37+2 yım ultrasonda 3+5 gibi önde görünüyor gebeliğimin hemen hemen başından beri böyle ilerliyoruz doktor kontrolünde 🥰 şeker vs hiçbir problem yok çok şükür bebek iri 🤣