mervec Ozteber sancim var muhtemelen bende bu gece yada yarın gün içinde doğururum ama bi cesaret geldi sayende hee🤣🤣
Ozteber mervec dün sabah 5.58de başladı sancilarim akşam 5te doktora gittim 6da doğdu 😊 bol bol dua edin😊
Benay Ozteber işte aradığım cesaret doğumu ölüm gibi görüyor herkes öyle bi anlatıyorlar ki sanki canlarını alıp geri yerine koydun 😂😂 maşallah sana da bebeğine de darısı bizlere inşallah
Nurevrenli Ozteber Ben hala doğuramadım 🙄 pazar sabah 8de su ve nişan geldi ama açılma hala yok sancı da bugün çıktı pazar günü çok azdı. Perşembe çağırdı doktor sezeryan olmasın diye bekletiyor hala 🙄🙄 3 gün daha sancı çekicem
Ozteber Benay amin amin bol bol hareket edin ben ona bağlıyorum kolay doğumu ve sadece iki dikisim var cok şükür darısı hepimize insallah☺
Ozteber Nurevrenli inşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olur benm bebeğimi kuveze aldılar çıkış yapacağımız gun kanında enfeksiyon çıktı şimdi süt sağı o götürüyorum üç gun kalacakmış rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin