Nurevrenli Az Önce Suyum Geldi kızlar ama Sancım Yok 😐 nişanda geldi doğum mu başladı acaba anlamadm ki
Nazife86 Nurevrenli başlayacaktir cnm Allah yardımcın olsun. Benimde ilk suyum geldi 8saat sonra sancım geldi ama evde bekleme hastaneye git ıltahap riski var bide kanama gut orda bekle. Allahim hayirli doğumlar versin inşallah bir nefeste kurtulursun.
Aysegl Benim de önce suyum ardından nişan gelmişti, sonra yavaş yavaş sancılarım başlamıştı ve doğum yapmıştım. Hayırlı doğumlar 🌹
Ozteber Nurevrenli korkmayın bende sabahtan beri şancı çekiyorum düşümü aldim Saçım o makyajımı yaptım evimi topladım eşimi daha uyandirmadim artmasını bekliyorum korkarsak daha zor olur bol bol dua edin😊
Tirtisin-annesi Nurevrenli su geldikten sonra beklemeden hastaneye gidilmesi gerektiğini biliyorum ben nisan gelmediyse hemen gitmek gerekmiyor ama su önemli bence git
Gnygns Ozteber ikinci doğumunu mu maşallah diyorum ben olsam çoktan ortalığı ayağa kaldirmistim galiba 🙈 sağlıkla, hayırlısıyla kucağınıza alırsınız insallah
Seyhan34 Nurevrenli doktora gitmelisin bebek susuz fazla dayanmaz bir an önce suni sancı verilip doğumun başlaması lazım
HseyinGamzeoturolu Nurevrenli suyun geldıyse bekleme doktora git hemen suni sancı verip doğum yaptırıyorlar.eger gitmezsen suyun azalır dha sonra dogumun zor olur..