fatma123445 Ne gelen var ne giden. Nişan su hiçbir belirti yok. İlk doğumum ben ne yapıcam kızlar. Doğmuyor oğluşum. Onu çok merak ediyorum.
Kelebekk-0307 fatma123445 benim durumumda aynı hurma yiyorum squat yapıyorum ama yok kızım benden inatçı çıktı. Bu koç bebisleri daha şimdiden böyle sanırım 😊 birde merak ettiğim bir şey var belki bilen vardır doguma yakın bebek hareketli mi olur yoksa daha mı az hareket eder benim kızım aşırı hareketli hiç durmuyor kanalda ama bana mısın demiyor.
sydanrtk fatma123445 40 ın dolmasına son 2 günüm gelmezse suni verilecek bana da ve hiçbir belirtim yok🙊
Zeynep0806 fatma123445 39+1 bu sabah geldi nişanım gece hiç uyutmadı bebeğim çok hareketliydi ve kasıklarımda inanılmaz agrı vardı sürekli midem guruldadı değişik sesler geldi sabah bir uyandım lavaboya gittim nişanım geldi 🙈
Semanurelkun Kelebekk-0307 ben 37+1 in daha geriden geliyorum ama kanaldaymış ve aynen sizinki gibi aşşşırı hareketli
Kelebekk-0307 fatma123445 benimde ilk valla bende hiç bilmiyorum ama bazen coşuyor resmen hiç durmuyor geldi gelecek diyorum ama yok.
GuldenYavuz Normal degilmi ? Kendi doktorum ve takip ettiğim doktorlar 38 ve 42 hafta arası normal diyorlar muayenelerde ve nst lerde sorun yoksa 42 hafta kadar bebek ne zaman hazır olursa o zaman gelicektir diyorlar
fatma123445 GuldenYavuz normaldir ama ben artık çok sabırsızlanıyorum ve artık karnımı taşıyamıyorum. Onu çok merak ediyorum. ❤️😍