Sibellkocc Osenaaaa Gebelik var çok yeni daha kan tahlili verebilirsin daha iyi belli olur için rahatlar en azından
Osenaaaa İnşallah kızlar yaaa 😥 şuan eşimede söyleyemiyorum kesin bişey olmadan ne yapacağımı bilmiyorum
Yagmuryagmur Osenaaaa çok silik var gözüküyor canım çok yeni bi kaç gün sonra gidip kan ver daha iyi olur
aleynakpnrr Osenaaaa ayy hadi inşallah ya şimdi namaz kılmaya kalkıyorum senin için dua edeceğim adın neydi
Osenaaaa G-A-M-Z-E iğne etkisi ilaç etkisi olma ihtimali yok mudur acaba başta belirtmiştim ama cidden emin degilim
Mothersbaby Osenaaaa çatlama iğnesinin etkisi 9. 10 Günde kalmıyor. Bende 11 gün sonra silik görmüştüm. Ertesi gün erken gebelik testi yaptım onda da çıkınca gidip kan verdim beta değerim 20′li bir şey çıktı
G-A-M-Z-E Osenaaaa hayır kuzum ben de aynısını yaşadım etken gebelik testi al Cr göreceksin daha bey çıkacak 1 hafta sonra kan ver ve keseyi göreceksin Allah’ımın izni ile inşallah beni haberdar et dualarım seninle 🌸
Osenaaaa G-A-M-Z-E öylemi diyorsunuz umarım öyledir şu mesajları okurken gözlerim dolu dolu yazıyorum
Limonzeytin Osenaaaa Çatlatma iğnesinim etkisi 12 gün bile sürebiliyor bi kaç gün daha bekleyp kan verin zaten adet zamanına denk gelmş olur. Aşılamadan 15 gün snra kanda çıkar varsa hayrlısı olsn
Osenaaaa Kızlar hepinizden Allah razı olsun inşallah umutlarım gercek olur mutlaka haber ederim beni dualarınız da unutmayın 🤲