Venus_ hiç kafaya takma her şeyin vakti var sen ne kadar uğraşsan da her şey olması gerektiği gibi ve olması gerektiği zaman oluyo ben 1 buçuk yıldır falan evliyim şuanda da 27 haftalık hamileyim evlendiğim zaman vajinismusum olduğunu öğrendim 1 yıl gibi bir süre eşimle hiç birliktelik yaşayamadım sonra terapiste gittik falan egzersiz falan gösterdi onları yaptım derken 2-3 ay sonra tam olmasa bile yinede birliktelik yaşayabildik en azından öncekinden daha rahattı korkularımı yeniyodum eşimle ilk denememizde hamile kalmışım o kadar ümitsizdim ki tamamı girmemişti bile penisin ona rağmen belki olur ümidiydi ayaklarımı falan yükseğe kaldırdım yarım saat falan bekledim öyle, bide daha önce evlenmeden baya önce adet gecikmesi yaşamıştım doktora gittiğimde pcosum olduğunu söylemişti çocuğumun olmama ihtimali bile olabilirdi ama ben bunu hiç aklıma bile getirmedim, eşimle ilişki yaşadıktan 1 ay sonra test yaptığımda hamile olduğumu öğrendim yani demem o ki olacak oldu mu bir şekilde oluyo Allah’ın takdiri tamamen nasipse eğer bi şekilde sana gelir ümidini hiç kaybetme hep dua et😇