Venus_ benim 2 sene 3 ay sonra hamile olduğumu öğrendim. Denemedigim sey kalmadı hap,igne,bitkisel kürler,ovulasyon testi,yumurta ve sperm kalitesi icin bir ton birseyler. Esimde ve bende sorun yoktu ama olmuyodum tüp bebek doktoru araştırıyordum aşılama bile denemeden direk tüp bebek düşünüyordum. Ama sürekli dua ediyorum Rabbim işimi zorlaştırma hayırlı sağlıklı evlat nasip et dedim. Öncesinde neden ben, şu kedinin bile yavrusu var, yeni evlenen herkes , esinde veya kendinde sorun oldugu halde hemen hamile kalabilenler vs isyan ediyordum sonrasında Rabbime teslim oldum. Allahm vermiyosan vardır bir bildiğin ama nolursun benim istediğimi sende iste bana hayırlı eyle diye cok dua ettim Rabbim nasip oldu hamile kaldım . Adetim 4 gün geçti korkarak ve inanmayarak test yaptım anında kopkoyu 2 çizgi. Hamile kaldığım ay d vitamini ve koenzim kullanmıştım yumurta kalitesi için bide tuzlu su yaptım tabi önce Rabbim nasip etti bunların etkisi var mı bilmiyorum. Cok zor her ay dünya başıma yıkılıyodu hic inancım kalmamıştı Rabbim kimseyi evlat ile sınamasın isteyen hakeden kim varsa nasip etsin 🤲