Omay0707 Mothersbaby valla bende 2 3 defa baktım göz yanılmsı mı bilemem ams hayali bir cizgi var sanki ya
Omay0707 denizmanzarasi yok vallahi var gördğm hemenmi cıktı bilmiyorım ama gözüm gördü sen adet günün bekle tekrar yap bence😍😍
Mothersbaby denizmanzarasi benimde ilk testim bu kadar çok silikti ama umutlanmayın diye bir şey söylemek istemedim yarın bir kan verseniz bence
Mothersbaby Omay0707 ya bunda da kuruma çizgisi mi bilmiyorum ama çok çok çok hafif var gibi görüyorum ben böyle testin alt kısmında. Kaç dk sonra böyle çıktı
Omay0707 denizmanzarasi bügün olmam gerekirdi daha gelen yok 😊 2 gün önce yaptım kendimin gördğügü bi hayali cizgi gördüm ya bekliyom valla 😂
Omay0707 Mothersbaby valla 5 dk olmadı bunu cekeli çünkü bu twst kuruma cıkarıyor biliyorum umutlanmamk için hemen 5 dk da cektim ve çöpe attım kurumasını görmemek için sırf😂
Omay0707 Asil_hatun demii bacım ya agzından bal damladı 😂😂burada test cok pahalı olmuş alamıyom malesef 3 4 güne adet olmassam kan vericem😂
Mothersbaby Omay0707 yarın yaparsan daha net çıkar bence. Bu kasetler biraz geç çıkıyor. Predictor erken gebelik testi varsa eğer direk çıkarıyor istersen bir onu dene canım