Mervehorata92 27 haftalığım kaburga ağrım yoktu şu zamana kadar akşam ağrıdan uyuyamadım sankı taş tasıdık ezıldı o derece ağrı sabaha kadar geçmedi 😑 nıye boyle oldu anlamadım
heleninannesi06 Mervehorata92 33 haftalık olduk biz poposunu dayiyormus oraya en son muayenede sordum bir canım yanıyor magnezyum sadece o aşırı ağrıyı biraz azaltıyor çok etki etmiyor şuan ama.. aklınızda bulunsun
Aleyyo-09 Mervehorata92 canım 25.haftamdan beri hatta belki daha erken, 31 haftalığım şuan halaa daha şiddetli ağrıyor , hele kaburgama tekme attıkça acısı bazen uyutmuyor gece bi çaresi yok demişti doktorum bebek büyüdükçe artabilir demişti
drytcvkarsln Mervehorata92 resmen nefesımı kesıyor konusamıyorum bıle acıdan yatıca gecıyor az yorulayım yıne baslıyor magnezyum kullanıyorum zatrn 34 hafta içindeuım ben sol da oluyor
Mervehorata92 Gamze__79 nasıl gececek bılmıyorum 😑 ıyıce zor oluyor gun gectıkçe vıtamın eksıklıgı fln mı var acaba ne bılım ıcıyorum da vıtamınler
Gamze__79 Mervehorata92 valla bir bilsem Bende canım nasıl gececegını gittikçe daha da cok artıyo agrısı
Mervehorata92 heleninannesi06 teşekkur ederim canım soylerım en azından magnezyum verır azalırsa dhaa ıyı hıssederım.
Mervehorata92 Aleyyo-09 o zaman ılerısı daha da devam edecek desene 😑neyse dayanacagız artık sağlıklı kucagımıza alalımda oncelığımız onlar
Mervehorata92 Gamze__79 Allah herkese sağlıklı kucagımıza almamızı nasıp etsın. Dayanacagız mecbur. 😑
Mervehorata92 drytcvkarsln benım ıkı tarafta da olmaya başladı anlamadım hıc uykusuz geceler bızı bekleyecek hep ne yapalım dayanacagız artık 😑
Gamzebydmr Mervehorata92 Magnezyum ilacı kullanabilirsiniz doktorunuza sorun ben gecen yıl kızıma hamileyken çok çektim bu yıl tekrar hamileyim ve doktorum Magnezyum ilacı yazdı çok şükür diğeri kadar olmuyor ilacı unutup içmezsem oluyor arada ama düzenli kullanırsam olmuyor
Mervehorata92 Gamzebydmr doktora gıttıgımde soylerım hafıflemesı ıyı olur en azından uyku uyurum bıraz 😑
Tubabasik Bende de var ama kaburga mı oluyor sağ boşluğum batıyor bende nefesimi kesiyor 23 haftalık da oluyor geçmez bence bebekten mi.bi problem olmaz umarım.doktora soran varmı.
Mervehorata92 Tubabasik ben kemıklerım ağrıdığı zaman demıstım d vıtamınım çok dusuk cıkmıstı ılac verdı vıtamın gecmıstı sımdı kaburga ağrısı bende dedım nıye acaba dıye bakalım doktora gıdınce tekrar sorucam
Gamze__79 Mervehorata92 canım devlette saglık ocagında hep normal Dıyolardıbugunözele gittim söyledim doktora kaburfam agrıyo sag tarafım agrısı sırtıma vuruyo diye böbreklerim baktı ultrasonla böbregımde genişleme oluyomus ondan mıs yani Bi ilaç verdi agrı olunca iç dıye
Tazeanne0134 Mervehorata92 çok normal canım artık bebek büyüyor ve alanı daralmaya başladı o yüzden kaburgalarına baskı yapıyor hele 30 haftadan sonra daha da oluyor
Mervehorata92 Tazeanne0134 gün geçtikçe daha da olacak doğru dıyorsun canım dayanacagım artık olsun sağlıklı olsunda
Mervehorata92 Gamze__79 benım yenı başladı dun kontrl gıttıgımde soylerım doktora canım demekkı onemlı bırseymıs yok ben zaten ozele gıdıyorum devlete cok zor gıdılmez hıc ılgılenme yok
Gulizar_29 Gamze__79 bende de var ön taraf bazen belimde vuruyor ama hergün oluyor bu ağrılar uzun süre oturunca ve yorulunca e bende baktirsam genişleme varsa ilacı verse hergün mu icicez
Gamze__79 Mervehorata92 evet canım özele gitmesem bilmicem inş sende öyle bişey yoktur ama normalmiş hamilelikte böyle olması dogum dan sonra gecıyomuş