Delianne25 Kızlar bende 78 kiloyla hamile kaldım ama şuan 3 haftalığım tahminen size bir sorum olucak benim kuyruk sokumu kemiğim kırıktı şuan ne durumda olduğunu bilmiyorum sizce ilerleyen zamanlarda bana bi zararı olur mu
Cesurunannesi Prensimingeliyo dönerse normal ama dönmezse sezaryen demişti bakalım 5inde kontrolümüz var ne diyecek 🤗
Prensimingeliyo 95 kilo ile hamile kaldım diyet fln yapmadım bulantı çok olduğundan 14.haftadayım 90 kiloya düştüm Allaha şükür😊 100 ü görmek istemiyorum Dr. Günlük yarım saat yürürsen 100kiloyu görmezsin dedi
Hhilall Hndgkce 94 ile hsmile kaldım suan 29+2 yiz 103 olduk :(( dıkkat etmeye calısıyorum ama nafile gıdıyor yukarı dogry
Asafinannesi Hndgkce 81 le hamile kaldım 29. Haftanın sonunda 86 kiloyum 😪 ama vücuttan verip göbişten şiştim ben karnıma bakan 10-15 kg falan aldım sanır 🤭
Mhrbndm 130 kilo ile hamile kaldim hamileligin basindan beri diyetisyenle dewam ettim başlarinda 5 kilo verdim sonra 6 kilo aldim suan 131 kiloyum ama baya zor oluyo hem bebegi tasimak hem kendimi tasimak
Ezgim 110kilo ile gebe kaldım 15haftada 105 kiloya düşmüştüm iştahsızlık kusmadan dolayı su anda 35+3 günlüğüm 4 kilo aldım 😊
Fatmasnny Hndgkce merhaba 83 kilo ile Hamile kaldım şuanda 87,6 yum doktorum herhangi bir uyarı yapmadi gayet iyi gidiyor herşey diyor. 30+5 im bu arada
Sevdelinka 167 boyum 80 kiloyum 34 haftalık 84 kiloyum 🤗🤗🤗 nasıl derseniz düzenli ve sağlıklı beslenme
mucizem61 105 kiloyla hamile kaldım 98 kiloya kadar düştüm şimdi 103 kiloyum 28+3 haftaligim bakalım doğuma kadar ne olur
Chan 94 ile başladım, şu an 3-4 kg vermiş durumdayım. Doktorum en fazla 110 ile doğuma girersin demişti. Bulantılar başlamadan yediğimede dikkat ediyordum ama şu an düzen altüst oldu. Yeter ki midemde tutayım diye bakıyorum. Boyum 1.75 bu arada.
Fatimaylmz 77 ile kaldım 97 im 100 e doğru gidiyor 😂 ama doktor çoğu ödem dedi takılmasını bu kadar sağlıklı dogsunlar da veririz ❤️