Nananusha Hndgkce 78 le hamile kalmistim. ve bugun 100u gordum bile...29 haftayim. daha gittikce gidicek ireliye
Cesurunannesi Hndgkce 38 haftalık hamileyim 98 kilo ile hamile kaldım 104 kiloyum boyum 175 bebeğimde herhalde bu hafta 3500-3600 gr civarındadır
Merrcimek Nananusha Canım aynı hamile kalmışız ben de 32+5 im 90 oldum. Gebelik şekerim çıkınca dr diyetisyene yolladı beni o şekilde kilo almamın önüne geçtik. Hamurişi tatlı filan bunları kesmen lazım.
Ayseayse5664 Bende 78 ile kaldım en son 7 kilo aldım 33 haftalık hamileyim inşallah çok şişmem bu ödem beni mahfetti
Susamtanesii Cesurunannesi ay ne güzel az almışsınız maşallah bende 86 ile kaldım 32 kilo aldım boyum 1.79 yeni doğum yaptim
Gulcandogansadi Ben 91 kiloydum şuan 37. Haftamdayım 106 kiloyum normal doğuma bi engeli yok eğer bunu merak ediyosanız bayanlar benim herşeyim normal gözüküyo inş normal doğurucam
Tubacam 78 le hamile kaldım 27. Hafta bitti 79 kiloyum. Bebeğim de 1 kilo civarında. Haftanın 3 günü hamile platesi yapıp bol bol yürümeye çalışıyorum. Doktorum hedefimizin toplamda 7 kilo almak oldugunu söyledi hayırlısı bakalım.
Mucizeana 78le hamile kaldım 18 haftalığım 81 oldum. Mide bulantım geçtikçe kilo almaya başladım 😏 bu arada ikiz gebeyim
Hndgkce Yaaa kızlar bende düşük yaptım 2 gün oldu 11+3 günlüktüm 112 kg idim kiloyu iyice kafama taktım biraz geçsin diyetisyene başlıycam en azından 90 na inmeyi düşünüyorum belki benim için böylesi daha iyi olucak çok kafama takıyorum bebeğim gelişemediği için ama böyle hayırlıymış diyorum. Kiloyla ilgisi yok dedi doktor ama verirsem kendimi daha rahat hissedicem sanırım...
Nuranaliayaz1 Hndgkce tam 80 kilo ile hamile kaldim şuan 37+3 haftalık hamileyim 9 gün sonra doğum var 13 kilo aldım
Maviii Hndgkce bende 77 ile hamile kaldım şu an 80 kiloyum kiloyu korumak için direniyorum resmen, 27. haftaya gireceğiz inşallah.
Swraksya 109la hamile kalıp ilk 3 ayda 106ya indim diyetle şuan 16.haftadayım sadece 800 gram almışım mümkün olduğunca dikkat etmeye çalışıyorum ama bu zamanlarda insan daha fazla acıkıyor sanırım umarım verdiğim kiloyu alırım sadece.. 😢
Hlersin Günaydın kızlar. 85 kilo ile hamile kaldım 16+3 haftadayım haşimato başlangıcım var (kilo vermeyi zorlaştırıcı fakat kilo almayı hızlandıran hormon) 3 kilo aldım şuana kadar. Yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum abur cubur yememeye özen gösteriyorum. Sağlıklı anneler olmak ümidiyle mutlu pazarlar 🌸💕