Elaelaa cansbade normalde regli bittikten ertesi gunu hemen baslanmasi gerekir ben daha gec basliyorum gec yumurtladigimi bilmem icin ama sen ertesi gunu hemen baslarsin🙏🏼🙏🏼
cansbade Elaelaa benimde düzensiz adetim 35 40 gün arası döngüm. Hayırlısı olursun insallah en kısa zamanda kalırız hamiş
Bsrnura Brglyksk_ benim 9 nisan rahim filmine girdim bu ay çok heves etmek istemiyorum ama sık idrar iştah açıklığı var sizde nasıl belirti varmı 😀
hll_clm Bsrnura benimde istahim cok açık ve ara ara kasik batmalarim var ama umitlenmek istemiyorum 😔
Brglyksk_ Bsrnura bende vardı zaten doktora giderken aşırı karın agırısı kasılmalar ve bacaklarım çok ağırdı göğüslerim şişti ama agrı yok normalde şimdiye kadar 50 kez agırması lazımdı🤣
Asenaguney Benimde 7 nisan adet tarihim. yumurtlama günüm programa göre 24ydü. Çok sabırsızım rabbim kucağımızı boş bırakmasın amin🥰
Kullaniciadii Asenaguney benimde 24üydü yumurtalama 10 nisan adet tsrihim amin inşallah bekleyelim bakalım yazarız birbirimize 🙏🏻🤗
Kullaniciadii Asenaguney hangi uygulamayı kullanıyorsunuz genelde doktorlarda adetin 14.gunu diye hesaplıyor
Asenaguney Kullaniciadii 11nde adetim başladı 16snda bitti. Programa göre 24 yumurtlama gösteriyordu sizce de doğru mu
Kullaniciadii Asenaguney bende pepapp ı kullanıyorum. Benimde sizinkiyle aynı :) yani bazen ovülasyon testlerinde yanıltıcı olduğunu söylüyorlar ama döngünüz kaç gun benim 30
Kullaniciadii Asenaguney çok değerlendiremedim aslında o haftayı ama bakalım artık :) hepimizi icin hayırlısı olsun