2cocukluana canim aynılarını yaşadım ben yaş dolayısıyla riskliyim 38 yaşındayım kan tahlilinde riskli çıktı.12 haftalık öğrendim gittiğim doktor aynı şeyleri söyledi ertesi günü başka doktora gittim oda aynı şeyleri söyledi fetal DNA istediler eşim istemedi.zar zor eşimi ikna ettim Amerika gidecekti benim kan araştırdım birgün saat 12 den akşam 6 kadar kuzenimle beraber tam bir yere karar verdik.evde tektim elime Tlf aldım tam aricaktim sanki yanımda biri vardı bana dediki sakın yaptırma gerek yok şuan anlatırken tüylerim diken diken oldu.sonra vazgeçtim eşimi aradım ben vazgeçtim dedim eşim çok şaşırdı çünkü çok istiyordum ama çok sevindi çünkü o istemiyordu.zaten sonuç ne olursa olsun asla aldırmayı düşünmüyordum sadece kendimi hazirlamak istedim sonrasında bezmi alem de ikinci çocuğumu doğum yaptığım.doktoruma gittim oda yine bezmi alem de prof var ayrıntılara gir dedi 20 haftalık ayrintiliya girdim ama 12-20 haftalık günlerim gecelerim ağlayarak geçti eşim çok destek oldu sağolsun Rabbim bunu layık gördüyse olur dedi.iki çocuğum daha var ya onlara birşey olursa çöpe mi aticaz dedi.neyse çok uzattım ayrintiliya bebek normal çıktı bir sorun görünmüyor dedi.sonra başka bir doktora başladım 6. Ayında oda beni çok rahatlattı şükür şuan 36 haftaligim hiç kafama takmıyorum ne salakmisim okadar gözyaşı dokmusum herşey Rabbimden ben dua ediyorum sadece gerisi yaradana kalmış ondan gelen basım gözüm üstüne.bekleyip gorucez artık sende üzülme