gizeMutlu Merhaba kızlar 31 haftalık hamileyim biraz özel olucak ama göğüslerimin ucu etrafı simsiyah oldu resmen doğumdan sonra düzelir mi ? Bilgisi olan yada benim gibi olanlar var mı 🤷🏻♀️
Mehtapca06 gizeMutlu benim oğlumda gogyuclarim değilde koltuk altim boynum, özel bölgem falan kararmıştı bir sürü kremle zor geçti kızımda da sadece göğüs ucum karardı 😂 valla çok kötü hissediyor insan
gizeMutlu 0103qsf benimde genital bölgem kararmış gene o kadar orayı dert etmedim ama göğüs ucu ve etrafı kararınca korktum dedim sadece bende mi var 🥲
sendekimsinnn 0103qsf ya of benimde karardı morelim aşırı bozuk ya sanki şekli bile değişmeye bailadı yada bana öyle geliyor
gizeMutlu Mom727373 benim ilk haftalardan başlayıp sonlara doğru dahada arttı kremlerle zor geçiyormuş kalırsa böyle çok üzülücem 🤷🏻♀️
sendekimsinnn gizeMutlu göğüsteki siyahlık emzırdikçe rengi açılıyormuş annenler fln öyle diyor onlarda öyle olmuş hep
gizeMutlu sendekimsinnn eski halimi özledim 🥲 hamile kalmak bu kadar vücutta değişiklik yapar mı 🤷🏻♀️ Umarım eski halimize döneriz doğumdan sonra 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
0103qsf sendekimsinnn ayy bende yaa moralm cok bozuluyor umarm doğum sonrası duzelir kapkara tuhaf duruyor
Mehtapca06 gizeMutlu aynen benim boynum ve bıyıklarım yüzünden deki olacaktım sürekli fondöten sürüyordum şükür geçti bir şekilde 😂
gizeMutlu Deniz9306 ben kız bebeklerde kararma olmaz diye duymuştum demekki alakası yok göğüste çatlaklarım bekarlıktan vardı ama zaman ilerledikçe kaşıntı oluyor bende çatlak olmasın diye kaşımıyorum kremliyorum habire 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Deniz9306 gizeMutlu ay yok benim erkenden çatladı çok şişmişlerdi. Çatlaklar kırmızı kırmızı duruyo. İlk gördügümde şoka girdim bune ya dedim 🤦🏼♀️Sonra kararmalarda başladı. Ben o çatlamayıda durduramadım. Çaylayacagı varsa çatlıyo. Gebelik öncesi çok güzellerdi🤣neyse hatıra bunlar hep🤩
Rabiaugur gizeMutlu benim kız benimde sadece göğüslerimde karama oldu hemde baya var inş doğumdan sonra geçer
elfffglc gizeMutlu yok canım alakası yok benim göğsüm resmen komple karardı çok büyüdü genital ve koltuk altım da karardı bence cinsiyetle alakalı değil