Deletedmom_110 Mucizemutlusu valla öyle ağızdan ağıza duymuştu herkes Allah tan ki gerçekten hamileyim boş gebelik vs değildi
12mart_mucizem Mucizemutlusu bzim eşimle ortak kararımız 7. Ayda söylemek 😂 uzun yıllar çocuğumuz olmadığı için nazara çok inanıyoruz 🙈
Umutunannesi92 Mucizemutlusu güzel haberleri içimde tutamam çatlarım test yaptım o akşam erkek kardeşime soyledim iki gün sonra şehir dışına çıkıp kendi aileme ve eşimin ailesine söyledik hemen ertesi gün evimize geri döndük 😂😂😂😂
funnymummy Mucizemutlusu 12 haftalıkken söylemiştim nazar felan değilde daha önce bir düşüğüm var benim sürekli evham yapıp soracaklar diye 🙄
Mucizemutlusu funnymummy Oyy geçmiş olsun Allah yaşatmasın kimseye. Bende bakalım o zamana kadar beklemeyi hedefliyorum☺️ İnşallah Allah hepimizin bu sürecinin sağlıklı bir şekilde sürmesini ve bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏽
Mucizemutlusu handeozt8 gayet de haklı bir tepki😂😂😂 ayyy teyzeler ve anneler. Bende her gün bölüyorum ikisinin konuşmasını valla hamişliği söylemek için aradığımda da teyzemle konuşuyor olursa uçarım 🦹🏽♀️
Melike Mucizemutlusu Haha bence de 🤭 bende daha bekleme taraftarıydım ama eşim dayanamadı söyledik ailelere😂 o zamana kadar beklettiğime şükrediyorum öğrendiğimiz gün gece 3 de aramaya kalkmıştı herkesi 🥹
Mucizemutlusu Melike oyyy ne güzel heyecanlar, çok şükür Nasip edene🙏🏽 Benim de eşim melul melul bakıyor da kararlıyım valla ant içtik diyebilirim😂 işte sadece halama söyledik o da sağolsun bizim kadar sadık kaldı andımıza😂
Suskungezeve benimmdunyamm maşallah 5haftalıkken mi duydunuz kalp atışını çok erken duymuşsunuz cinsiyeti neydi acaba
benimmdunyamm Suskungezeve yok canım 5 haftalıkken duymadım 5 haftalıkken yakınlarıma söyledim 8+4 de kalp atışı duydum o zaman paylaşım yaptım cinsiyeti kız
FSCMK Mucizemutlusu 14 haftalık hamileyim eşimin ailesinden kaynım ve eltim biliyor diğerleri kimse bilmiyor kendi tarafımdan ailem biliyor cinsiyet öğrenince söyliycem eşimin ailesine
Ebrugy FSCMK kaynanam sağolsun kendi tarafına söylemişti zaten birde bana diyor ki üç ay dolana kadar kimseye söylenmez 🤣🤣🤣🤣
FSCMK Ebrugy Kaynanam ilk çocuğumda ağzımdan burnumdan getirdiği için bu hamiliğimi gizli yaşamak istedim
Pinarrrrrr Mucizemutlusu çok heyecanlı bir süreç insan çok söylemek istiyor ama biraz beklesin bence de önemli olan bebiş sonuçta ☺️❤️
Mucizemutlusu Pinarrrrrr evet bende öyle düşünüyorum. Sonrasında sürpriz hediyeli bir şekilde söyleyeceğim telafi etmiş olurum böylece ☺️Böyle annane oluyorsun yazılı kartlarla. Eşime yapamadım bari anneme yapayım 😅
Zeeynepp Mucizemutlusu l 11 haftadayken söyledik aslında biraz daha bekleyecektik sonra küserler diye söyledik bizde
Mucizemutlusu Zeeynepp bende korkuyorum bundan. Geçen bi yanlış anlaşılma ile hamile olduğumu sandılar ki aslında doğruydu ama kıvırdım😁 onda bile kardeşim neler dedi. Artık işim daha zor o yüzden böyle konseptli bi şeyler ile dikkatleri dağıtacağım 😁