Mucizemutlusu Selam canım anneler ve anne adayları, Hamile olduğunuzu ailelerinize ne zaman söylediniz. Ben henüz 8 haftalığım ve sadece halama kimseye söylememe sözü üzerine söyledim 🤭 merak ediyorum bu konuda ki fikirlerinizi
Pinarrrrrr Mucizemutlusu ben 3 ay dolana kadar kimseye söylemek istemedim sadece eşimle ben biliyorduk ama kız kardeşimin düğünü doğuma denk geliyordu ayarlanması için mecburen 1 buçuk ayda söyledik 😂 nazara çok inanıyorum o yüzden pek dillendirme taraftarı değilim ☺️
benimmdunyamm Mucizemutlusu kaynana görümce kendi.ailem falan bir çoğu duydu yani 5 haftalıkken kalp atışını duyunca da paylaşım yapmıştım
Mucizemutlusu Habus 🤭 yaaa bende ilk öğrendiğimde haykırmak istedim de gün geçtikçe söyleyesim gelmiyor 😆
Mucizemutlusu Pinarrrrrr açıkçası bende böyle düşündüğümden sormak istedim sizlere de. Çünkü bir kişiye bile söylesen tüm aile duyacak o sebeple hedefim 3 ay ama bakalım ☺️
Mucizemutlusu Melike yaa ☺️ Zaten var ya duyunca beni vuracaklar biliyorum bu kadar ketum olduğum iÇin ama ben kalp atışını bekledim geçen hafta duyduk şükür şimdi de dursun biraz daha demeye başladım 🫣
Deletedmom_110 benimmdunyamm kız dünkü manyak bugün hiç gelmedi galiba🤣 sabahtan beri burdayım görmedim sen gördün mü
Mucizemutlusu benimmdunyamm yaa paylaşım da mı yaptın 😁 bende zor tuttum kendimi de ne bileyim sanırım hala inanamadığım için saklama olayına girdim 😅umarım abartmam bu işi 😆
Suskungezeve benimmdunyamm maşallah 5haftalıkken mi duydunuz kalp atışını çok erken duymuşsunuz cinsiyeti neydi acaba
Habus Mucizemutlusu nazara inanırım açıkçası ama ailemden be bana ne bebeğime kem göz geleceğini düşünmedim hiç açıkçası. Eşimin ailesinden de aynı şekilde. Sonuçta hepsi mutluluğumuzu isteyen insanlar ve onların da hakkı 😍 o yüzden içim hep rahat 💃🏻
Deletedmom_110 Erken gebelik testi yapmıştım pozitif çıkmıştı tam olarak hamilemiyim değil miyim belli değildi ama köydekilere kadar herkes duymuştu 🤣🤣🤣
Pinarrrrrr Mucizemutlusu çok heyecanlı bir süreç insan çok söylemek istiyor ama biraz beklesin bence de önemli olan bebiş sonuçta ☺️❤️
Melike Mucizemutlusu Haha bence de 🤭 bende daha bekleme taraftarıydım ama eşim dayanamadı söyledik ailelere😂 o zamana kadar beklettiğime şükrediyorum öğrendiğimiz gün gece 3 de aramaya kalkmıştı herkesi 🥹
Mucizemutlusu HilalEyce yaa var ya kendimi iyice ketum hissettim vuracak bizimkiler beni😁 ben en azından 3 ay bekler çoğu kişi diye düşünmüştüm amaaa😄
Mucizemutlusu yaren_blna Bende öyle planlamıştım ama yine devam ediyorum söylememeye. Bi de annemlerden falan uzağım ya anlaşılmıyor da 😄
HilalEyce Mucizemutlusu bu güzel haberi yani saklamak istemiyor insan zaten sıkıntılar yaşayınca herkes anlıyor ☺️
Mucizemutlusu HilalEyce evet bende cidden zorlanıyorum da artık biraz dramatik olacak ama sanki iyi bir şeyi söyleyince bi sıkıntı olacak tedirginliği 🫤 eşime sürprizli bir şeyler yapamadım aynı anda öğrendik diye artık böyle sürpriz bi hediye ile annemlere söyleyip telafi edeceğim bakalım ☺️
Deletedmom_110 Mucizemutlusu valla öyle ağızdan ağıza duymuştu herkes Allah tan ki gerçekten hamileyim boş gebelik vs değildi
handeozt8 Mucizemutlusu testi yaptım ilk annemi aradım ağlayarak 😂 Allahım o da telefonda teyzemle 2 saat konuştu arıyorum arıyorum meşgul bide neden meşgul diye oturdum ağladım sinirden 😂😂😂😂
Mucizemutlusu handeozt8 gayet de haklı bir tepki😂😂😂 ayyy teyzeler ve anneler. Bende her gün bölüyorum ikisinin konuşmasını valla hamişliği söylemek için aradığımda da teyzemle konuşuyor olursa uçarım 🦹🏽♀️