Tunurr yaa sizin çok değişik olmuş kafanızı çok karıştırmışlar. Gönlünüzden geçen sağlıklı hayırlı mutlulukla olsun inşallah 🌸❤️Biz doktora gittiğimizde tek istediğimiz bize sağlıklı demesiydi ikili tarama için ultrasona girmiştim. Doktor cinsiyet tahmini yapayım mı dedi ben de hayır hocam istemiyoruz dedim. Şaşırdı. Sonra hiç mi yapmayayım dedi, kuzenim yanında çalışıyordu ona da mı söylemeyeyim dedi. Ben daha çok erken ileriki haftalarda öğrenelim dedim .Eşim de hocam bana sonra söylersiniz diyince ben de madem öyle bana da söyleyin dedim. Kesin kız dedim. Doktor Çok net bir şekilde Ben erkeğe benzettim erkek gibi dedi. Hattan nubunu gösterdi bak dik gidiyor dedi. Ben hocam Kız hissediyorum rüyamda da kız gördüm deyince biraz daha baktı evet az önce kendini bükmüştü şimdi düzeltti nubu daha düz gibi geldi kıza benziyor dedi. Biz de neye uğradığımızı şaşırdık. Açıkçası oğlumuzu kaybettiğimiz için bir yanımız hep erkek istiyordu. Ben de hep kız hissediyordum. Bizi ikilemde bıraktı yani. Ben tahmin istemediğide üstelemeseydi belki bu kadar kafamız karışmayacaktı. Cinsiyet tabii ki hiç önemli değil tek dileğimiz sağlıklı olması. Ama çok zor günler geçirdik oğlumuzun acısı hala içimizde O yüzden elimizde olmadan bir yanımız onun eksikliğini tamamlamak istiyor. İnşallah bu sefer sağlıkla kucağımıza alırız.