La_Liberte bazı doktorlar üzmek mi istemiyor şu cinsiyeti istiyorum deyince yoksa gerçekten emin olamadıklarından mı karar değiştiriyorlar İnan bende anlayamıyorum canım beni az buçuk postlardan hatırlarsın 12+5 Kıza benziyor kesin değil dedi çok sevindik 14+0 erkeğe benziyor sanki çıkıntı var ama bu haftalar yanıltır çıkıntısı çok küçük dedi hayırlısı dedik 14+6 sırf meraktan başka doktora gittim kimsenin haberi olmadan özel ve dalında iyi bir doktor oda ilk senin hayta oğlan çok hareketli dedi bende kesin erkek mi ben kız istiyordum bir oğlum var deyince incelemeye başladı yarım saat baktı bi çıkıntı gördük bi boş gördük bi çıkıntı gördük erkek ya dedi sonra boş gördü Allah Allah kızda olabilir sanki bak şimdi boş bilemedim kesin bişey söyleyemiyorum kusura bakma dedi o gün içime bi umut doğmuştu kız ihtimali de var diye ama sonradan düşünmeye başlayınca sanırım ben kız istiyordum deyince doktor beni üzmek istemediği için kesin diyemedi diye düşünüyorum artık zaten ikinci oğlum geliyor demeye başladım ümidim kalmadı Allah sağlık hayırlı evlat versin