daphnesmomm Merhaba,normalde hiç yemem,sevmem de,ama hamile olduğum için çok canım çekti,birkaç dilim aç bitir salam yedim. Daha önceden yiyen var mı🥺 bir defalık yedim,daha önce yememiştim.
Zehragniken daphnesmomm yiyin ne olacak ki abartiya kacmadığınz sürece. Kötü birsey yapmış gibi konuşmayın.
Melisss007 daphnesmomm valla ben salam sucuk hepsinden yedim yiyorum abartılmadığı sürece bir zararının olmayacağını söyledi doktorum abartıdan kastı da şu her gün ya da bir günde birkaç kez olmayacak şekilde yenilebilir herşey
Eylul11 daphnesmomm Bu zamanda sağlıklı ürün bulabilirsek ne ala en sağlıklı değimizde bile yanılıyoruz . Ben yemiştim öyle bir kaç tane değil baya yani bir sorun olacağını zannetmem.
Mouradi daphnesmomm Bende 1 defa çiğ yedim ondan sonra hiç canım istemedi zaten bi şey olmaz canım 😅😅
daphnesmomm Zehragniken normalde bu tarz şarküteri ürünlerinin zararlı olduğunu biliyorum ama canım çekti.
Hatice_gzr2505 daphnesmomm bir hafta önce benim de buram buram burnuma koktu ve gittim aldım ama tereyağında iyice kızartıp yemiştim abartısız olduğu sürece yenilebilir bişey ama pişmiş olarak tüketin işlenmiş gıda olduğu için çiğ et ürünleri zararlı yediyseniz de bundan sonda pişirerek tüketin ben sucuk da yiyorum ama normal marketten değil de ablamın kayınbabası kasap ordan temin ediyoruz
daphnesmomm Hatice_gzr2505 teşekkür ederim,evet bundan sonra canım isterse kesinlikle pişirerek tüketeceğim😌
Mine_arslan daphnesmomm ben heegun yiyorum canım 😂asiri canim cekiyor. İkk baslarda asiri bulandi midem be kadar salam sucuk varsa kedilere verdim. Ama simdi icine peynir surup yiyorum😂hamileyiz yani kac kere midemiz boyle seyleri isteyecekti😂abartma az az nefsini terbiye et
daphnesmomm Mine_arslan yaa😅benim de normalde yüzüne bakmayacağım bi şeydir,markette görünce canım çekti,aldım hemen birkaç tane yedim,ama sonra pişman oldum,bu pişmanlıkla daha da yiyeceğimi sanmam😌 çok sağolun içimi rahatlattnız 🥰
Mine_arslan daphnesmomm bende cok yedim sonra asiri bulandi midem dolabi acamadim kokusu var diye dusun😂😂esim hergun parca parca kedilere verdi😅😅simdi yiyorum salamdir sucuktur oh yrasin yavruma