Aynur47 Yaseminf Hayirlisi olsun kiz erkek fark etmez ilk basta deli gibi sevdigim oğlan yeğenim vardi hep onun gibi oğlum olsun istiodum sonra doktor kiz dedi yine çok hevesli oldum sonra erkek deyince yine şaşırdım falan öyle benim biraz carma corba oldu :))
duyguuu61 12+2de gittiğimde hiçbir şey görünmüyordu doktorumuz şuan erken 16. haftadan sonra kesin belli olur demişti. 17+2de cinsiyetimizin %100 kız olduğunu öğrenmiştik 😅☺️
Zuleyhakazan Aysennn5555 ben 9 haftalikken öğrenmiştim canım hiçte degişmedi eger görürse erken değil canım 😂🥰
Zuleyhakazan Aynur47 seninki çok değişik canım benim 9 haftalliken özelde kız dediler sonra detaylı utrasyondada kız dediler 24 haftalikken devlete gittim Gine kız dediler
Nese86 Aysennn5555 O haftalarda hiçbir doktor cinsiyet söyleyemez.Inanmayin 16.haftanin sonunu bekleyin o zaman kesin birsey söylenir derim
Zuleyhakazan smglplt1453571 vallaha canım kalp atışlarını dinlemek için özele gittim 😂bianda doktorum cinsiyetini dedi bende çok şaşırmıştım 🤭🤭
Nese86 Zuleyhakazan 16.hafta gelsin bakın bakalım mutlaka gene diycektir cinsiyeti o zaman değişmezse iyi .
eylulsmommm Aysennn5555 benimde 11. Haftada direk söylemişti. Şuan 32. Haftamdayım cinsiyet hala aynı doğru söylemiş