Tusami Edalimm ne durumdasın cnm? Var mı gelen giden ? Ben 26-27 günde adet olurum hiç şaşmaz, bu gün 26 hala bişey yok 🙈
Edalimm Tusami bide bende bu ay 26 olamam gerekiyordu 3 gün önce başladı lekelenmelerim🤲hayırlısı ile inşallah hamileyizdir biz ve isteyen herkes
Tusami Happy-melek1997 benim dün sabah bir kere peçeteye kahverengi leke geldi o kadar, şu saate kadar bir daha gelmedi, adette yok 🤷🏻♀️ Edalimm
Happy-melek1997 Tusami ben hamile olduğumu böyle öğrendim yeni öğrendim daha aynı şekilde oldu adetine 1 2 gün vardı bende Ped koydum ertesi güne kadar durdu hiçbirşey yok sadece peçeteye geliyordu 😌😌😌
Happy-melek1997 Tusami evet öyle olmuştu ondan sonra da 3 4 gün falan da çok çok açık kahve peçeteye geldi var yok gibiydi şu 2 gün dürde yok şükür
Tusami Edalimm evet , negatifti, 3 gün önce. Şimdi pede nokta kadar kahverengi gelmiş, peçeteyede geldi, ya sökülüyorum yada bu durum devam ediyor, hiç umudum yok benim 😞
Edalimm Tusami hayırlısı olsun umutsuz olma benim ilk gün leke oldu tamam dedim bu ayda olmadı ama arkadaşımızın bi kaç gün sonra kesilmiş ve hamile kalmış
Nese86 Tusami Bence erken gebelik testi alıp sabah kalkınca ilk idrarla test yapın derim.Sabah daha net çıkar.
Happy-melek1997 Edalimm işte adetime 1 2 gün vardı tuvalete girdim peçeteye hafif pembe renkde su gibi geldi akıntı gibi değildi öyle sonra Ped koydum üzüldüm hatta erkenden oldum diye yolculuk yaptım 2 saat falan evine gittim pede baktım sonra hafif 2 3 damlalık koyu leke akmış sonra pedi değiştirdim ertesi güne kadar hiçbirşey gelmedi batmadı Ped sadece 3 4 gün sadece peçeteye çok çok az kılcar damar gibi hafif leke olurdu sonra oda geçti doktor normal yerleşiyor dedi
Pcoslubiranne Edalimm 2 3 gunde kesildi ama surekli gelmedi.Dusuk tehlikem vardi ama brnim hala ilac igne kullaniyorum
Edalimm Tusami ben o hisleri çok iyi bilirim bir buçuk yıldır evliyim test yapmaya korkuyorum seni çok iyi anlıyorum arkadaşların yazılarını görmemiş olsaydım şu an adetliyim der Devam ederdim hayatıma Pazartesi günü nasipse kan vereceğim Normalde guatrım için verecektim zaten gitmişken gebelik içinde veririm onu da sorarım inşallah hayırlısı olur Hepimiz için