ikizlerin_annesi__ Kızlar hurma yemeye ne zaman başladınız ? Ben 35. Haftadayım yemelimiyim günde kaç tane
Ayse_35 ikizlerin_annesi__ bende bı haftadır yiyorum. 37+4 olduk. Ama günlük en fazla 5 tane yiyebiliyorum. Sanırım biraz arttırmak gerekiyor 🤔
Sgnn ikizlerin_annesi__ 36da başladım sabah 2 akşam 2 yiyorum. Çok enteresan normal zamanda 10 kilo olsun yüzüne bakmam 35. Haftanın sonunda canım çok istemeye başladı. Vücut herhalde doğuma hazırlarken eksikliği istiyor. Bebişi erken bekliyoruz biz çünkü yaklaşık 1 hafta içinde
Mom727373 ikizlerin_annesi__ 38de başlayacağım ben. Öncesinde doğumu hızlandıracak kolaylaştıracak ya da tetikleyecek birşeyler olmasın istiyorum
bebislerimi_buyutuyorum ikizlerin_annesi__ bende yeni yemeğe başladım ama canım istedi diye aldım yani doğuma yardımcı olduğunu bilmiyordum 😁 gerçi sezeryan oluyorum ben 🤷🏻♀️
Gzm-- Ben 37de baslamistim hatirladigim kadariyla ilk hamileligimde.38de nisan geldi gunde 1 2 yiyordum dogum sancim basladiginda epeyce yemistim.
ikizlerin_annesi__ Gzm-- abooo doğuma mı sebep oluyır ben bebege kilo olsun demiştim ama başlamayayım o zmana
ikizlerin_annesi__ Dilarey yani doğumu kolaylaştırıyor diye biliyorum hani erken doğum riski planlar yememeli mesela
ikizlerin_annesi__ Ayse_35 öyle miii ben 5 tane içim bile aboooo cok degil mi günlük 5 tane yazacaktım
Secil0127 Ya3 günde bir iki tane yemenin zararı yok demişti doktorum ben yemiştim şu an 38. haftadayım 7 8 tane yiyorum günlük
ikizlerin_annesi__ Ya3 yok yok canım zararlı degil ama ne bileyim genelde son ay yenilir ya hani bende o yüzden sormak isteşdm
Ya3 Secil0127 bende 1 den fazla yiyemiyorum onuda zorla yiyordum yazandan allah razı olsun ne güzel bilinçlendim ♥️♥️🌸
Secil0127 Ya3 Bi tanecik hiçbir şey yapmaz korkmayın 🤗 sağ salim büyütüp kucağınıza alın bebişinizi🌸🙏
Ayse_35 ikizlerin_annesi__ bir yorumda görmüştüm 7tane yiyen vardı, bilemedim adet sayısını ya. Bana çok geliyor şekerli bi de, 5. Zorluyorum.
Gurumisevda Günde kaç tane yemeliyiz bende 37.haftadayım başlayayım diyorum ama kaçtane yemem gerekir bilmiyorum
_zehracimen0 Dilarey hiç bir şey olmaz ben hamileliğimin başından beri günde 2-3 tsne yiyorum maydonozda zararlı diyolar ama onuda yiyorum yani bunlar hep kuruntu inanmayın dddi doktorum bana ☺️