cemre27 3 hafta önce doktorum yüzde 80 erkek demişti dün gittim yüzde 100 kızınız olucak dedi şok oldum ama mutluyum çok şükür benim gibi olan var mı🤔
Pirayeee cemre27 bennn 😀😂😂 12. Haftamda erkek 15-16. Haftamda kesin kız dedi.. amaaaaa çooook mutlu oldum 😍
Patito__ cemre27 ilk kac haftaliktiniz simdi kac haftaliksiniz ? Boyle olan cok var dr kesin demedikce degisme ihtimali yariyariya
SimaTuranAslankaya Pirayeee bana da 13.haftada söylemiyordu çok ısrar edince erkeğe benziyo dedi 16dayım şimdi acaba yanılma payı var mıdır çokkk meraktayım
DuYGuCk Ayyy bende korkuyorum 12 haftamda %95 kız dedi sonra gittim tersti göremedik sonra araya bayram girdi ayın 10 da gidicem tekrar erkek kız farketmez asla âmâ kendimizi alıştırdık erkek derse çok tuhaf olur herhalde 🤔
Merveanneoluyor cemre27 bu durumda doktorlar yanlış yapıyor bence madem 12 13. Haftalarda ikisi de erkek gibi görünüyor sonra değişebiliyor söylemeyeceksin tam emin olmadan🤷🏻♀️
Esesli cemre27 çok normal bana 16+0 da erkek dediler devlette. O zamana kadar hem özel hem devlet erkek diyordu 16+5 de özelde kız dedi hala kız. O haftalarda yanılma çok oluyor 😊
Patito__ cemre27 16. Haftada erkek olsa ve bacak arasini gosterdiyse kesin gozukurdu erkek bebek daha kolay anlasiliyor ama yine de netlesmesi icin ayrintili ultrasonu beklemekte fayda vr
oznursrm 33NAZ 12+2 de gittim göremiyorum ama cok cok yorum yap dersen kız gibi dedi.☺️Ama şartlanmıyorum çünkü herkes 15,16,17. Haftalar ve sonrasında net belli oluyor diyorlar.İnşallah 1 ekimde kontrolde görürüz artıkta başlarız cicileri almaya.😘😘
crescent 12. ve 14. haftalarda %80 erkek denildi ☺️ 17. Haftada başka bir doktor %100 kız dedi ve isim arayışına başladık. Garip bir duygu o yüzden siz siz olun erken öğrenmeyi tercih etmeyin 🤓