Dilan27 yasemin_- evet ya bende bilemedim hiç ilk gebeliğim bide kullanılıyor mu bu markası iyi mi acaba merak ediyorum bende 😀
ahmetinoznuru Deletedmom_110 ben ana kucağını aldım iki ay önce filan yine gelmişti 160 ya da 170 liraya almıştım bence almak isteyen kaçırmasın bi sonrakine fiyatı 300 olur galiba 🤦🏼♀️
Deletedmom_110 ahmetinoznuru aynen her geçen gün zam geliyor mağazada baktım geçen gün 450 dedi bimdekini kacirmiycam araştırdım alan kullananlar memnunmuş kaliteli diyorlar
ahmetinoznuru Asude_07 aldım ama kullanamadım henüz bebişimizi bekliyoruz ☺️ Ama kalitesi güzel duruyor rahat kullanılır gibi taşınması vs de kolay kardeşim de yeni doğum yaptı ona da önerdim 9 Kiloya kadar da kullanılabilir yazıyor
ahmetinoznuru Deletedmom_110 ben henüz kullanmadım 1,5 ayımız var İnşaAllah ama kalitesini beğendim ben 9 kiloya kadar da kullanılabiliyormuş İnşaAllah memnun kalırız 🌸
Serap-22 Mama sandalyesinin fiyatı da169 TL olmuş nasıl sizce uygun mu kızlar. Daha uygununu bulur muyum acaba. Onlar bile 70 80 TL idi çok artmış
Dilan27 Serap-22 bunların bide beyaz olanı var bime gelen altında ayakları bırakacak yerde var bildiğim kadarıyla onlar biraz daha uygun fiyatlı