Busraaaaaaaaaaa12 Deniz2961 ebebk baby me şuana kadar asla bir pişik şikayeti duymadım 5 aylik oldu halen kullanıyoruz molfix bizde bir pişik yaptı oğluma anlatamam
Deniz2961 Busraaaaaaaaaaa12 Molfix dusunmiyrm can bebe vs ilk kizimda hiç memnun kalmadım ilk kizimda prima.kullnyrdm.ama.bunda.zor.sleppy bakiyrm
Busraaaaaaaaaaa12 Selindrellaa valla gidip ellereyerek bakmak lazım Müslin örtü vs. Güzel ben almıştım
benimmdunyamm Deletedmom_110 aynen öyle yani bir zibina 17 TL yazmış zaten dışarda da öyle en azından orada daha uygun olması lazım diye düşünüyorum ama artık ucuz birşey kalmadı yaş
Merveberill Eda-1997 indirimde ne var onu takip ediyorum sürekli trendyol favoriler bebek ürünleriyle dolu 🙈😂
hukukcuanne_06 Ya ben dün gittiğimde de baya bebek ürünleri vardı bizim evin ordakinde bebişimin ilk oyuncağını aldım😅 bebek yorganı vardı 25 liraya çok iyi değil miii😅
Busraaaaaaaaaaa12 Selindrellaa şubat indiriminde canım şuan 20 tl 😪 5 aylik bebeme 2 yaş aldım yazın bolca giysin diye 😊 3 yaşta aldım uzun kol kısa kol valla 12 parça 120 verdim
ahmetinoznuru Asude_07 aldım ama kullanamadım henüz bebişimizi bekliyoruz ☺️ Ama kalitesi güzel duruyor rahat kullanılır gibi taşınması vs de kolay kardeşim de yeni doğum yaptı ona da önerdim 9 Kiloya kadar da kullanılabilir yazıyor
yasemin_- Hanımlar bir ara gene gelmişti ana kucağı şimdi gene gelecek alıp kullanan memnun kalan var mı?
yasemin_- Dilan27 birisi daha post açmış orada konuşmuşlar bir kac kişi yazmış memnun kaldık güzel uygundu vs diye aşırı kararsızım valla 😁
Dilan27 yasemin_- evet ya bende bilemedim hiç ilk gebeliğim bide kullanılıyor mu bu markası iyi mi acaba merak ediyorum bende 😀