FHKK Renginveannesi_ Canım maden suyu, süt, dondurma, gaviscon bi nebze rahatlatıyor bende şuan yanıyorum valla birde mide koruyucu lansor kullananlar varmış bende doktoruma danışıp denemek istiyorum.
Renginveannesi_ FHKK doktorum yazdı gaviscon aynen bı nebze rahatlatıyor en azından 🤲🏻 Eşim lansor kullanıyor mide için ama sormadan kullanamam 🙏 Çok geçmiş olsun insllah bu da gelip geçer 🌺
Askiletotomsu FHKK ben kullanıyorum 25 gündür filan ama etkisini yitirmeye başladı Başka biseye geccem 😓
Necla_kesenel Renginveannesi_ bu dönemde gayet normal canim tek çaresi mide yanması için şuruplar var doktoruna danışarak şurup kullanmalısın anında kesiliyor
Renginveannesi_ Necla_kesenel evet rahatlatıyor ama bı saat sonra yine o eksimeyi hissediyorum 🙏 Teşekkür ederim yorumunuz için 🌺🌺
Necla_kesenel Renginveannesi_ cok üzüldüm annee olmak her yönüyle zor insallah bi an önce bi çare bulabilirsin 🤲🏻
minik22 Renginveannesi_ yeşil elma da iyi gelir sütle beraber 🥲 benim kız mideme ayaklarını dayayıp aşağıdan çıkmaya çalışıyor midem yanmayınca anormal karşılıyorum artık 🥵
Songuldr Renginveannesi_ bı yerde duymuştum maden suyu iyi geliyor diye doktoruma sormuştum bı zararı olmadığını hatta faydalı olduğunu söylemişti bu ikinci hamileliğim hala yanma başlayınca direk maden suyu içiyorum ve çok çabuk işe yarıyor inşallah sizde iyi gelir 🙏
Renginveannesi_ Songuldr teşekkür ederim canım içiyorum ara ara serin serin bı anlığına iyi geliyooo🌺💓💓
prenseskizim78 Renginveannesi_ canım içtiğin hap varsa o da yapabiliyor ben öyle anladım kan ilacı falan kullaniyodum gece yatmadan önce içmeye başladım en azından uyuyunx hissetmem diye
Renginveannesi_ prenseskizim78 teşekkür ederim canım şimdi daha iyi gibi arada bir ekşime oluyor geçen günlerde çok fenaydim hep ağladım yani 🤲🏻🤲🏻🌺🌺
Acee Renginveannesi_ ahhhh sorma bende oyleyim ne yesem midem cok fena yanma agrima,😒😒😒😒Allah yardımcımız olsun
Evhamlianne92 Renginveannesi_ canim sabah nexium al ac karnina yanma durumunda da bir kapak gaviscon ic
kbrr14 Renginveannesi_ Ben doktorumun tavsiyesiyle gaviscon surup kullanıyorum 5 dk içinde yanma kesiliyor