Eda_Esen Renginveannesi_ 1 elmayı soy dilimle yavaş yavaş ye ama üstüne su dahi içme tekrarladıkça ye canm inşallah iyi gelir
Limoncicegi43 Haftadayım bende bir haftadır sanki mide asidim boğazımda çayır cayır yanıyor . Gaz yapıyor sürekli geğirmek geliyor . Nasıl geçecek ben de bilmiyorum galiba aynı şeyleri yaşıyoruz 🥺
Renginveannesi_ Limoncicegi43 evet aynı şeyleri yaşıyoruz canım benim günlerdir böyle persembe randevum var hemen gitmek için can atıyorum Dr ne verse ne onerse kullanıp iyi gelirse yazarım 🤲🏻🥶
Renginveannesi_ Eda_Esen teşekkür ederim canım o zmn bugün sayılmaz çünkü kahvaltı yaptım elma, portakal soydum 🤲🏻🥴🥴🤣
Eda_Esen Renginveannesi_ kahvaltını yaptın ise ye üstüne bir şey yeme yemekten sonra rahatsız olursan ye üstüne bir şey yiyip içme günde bi defa değil rahatsız oldukça ye bide karnını tam doyasıya doyurma 🙈
csmaknc Renginveannesi_ benim 21+2 çok iyiydim ama cenazelerimiz oldu çok stres üzüntü yaşadım şimdi alev alev midem Soda falan içiyorum ama yok
Renginveannesi_ csmaknc Allah rahmet eylesin, benimde şuan ara ara alev alev yanıyor ne yapsam çare olmadı 🥺🤲🏻🤲🏻
FHKK Renginveannesi_ Canım maden suyu, süt, dondurma, gaviscon bi nebze rahatlatıyor bende şuan yanıyorum valla birde mide koruyucu lansor kullananlar varmış bende doktoruma danışıp denemek istiyorum.