Kamusbuglem atak13 benım ıkıncı bebeğim canım kızım 3 yasında ilkinde bu kadar ağrım olmamıstı ama dayanılmaz değil sondamı çıkarttılar mesela kalktım üstümü giyindim yürüdüm hareket ettikçe ağrı azalıyor tuvalete falan kendim girdim yine ağrılarım var ama kolay değil doğum yapıyoruz soncta o kadar olcak
Kamusbuglem Zelaldua benim ıkıncı bebeğim canım inanki ikinci daha farklı hemen ilkini sordum kendime geldim kurtuldum diye cok sükür ettim çok şükür iyiyiz :)
Betbetbet Zelaldua benimde 11 gün oldu spinal sezeryan olalı. Benimde kaburgamda ağrı var bebeği cıkarmak icin cok bastırdılar cünkü. Bide belim ağrıyor. Toparlanmaya calısıyorum. Sanırım iğneyi vururken sinire denk geldi kalçamın bi kısmında uyusukluk kaldı geçmesini bekliyorum
Zelaldua Betbetbet benimde bacaklarım belimden bağımsız sanki 20 gün oldu hala durum aynı yani o eski iskelet sistemindeki sertlik dik durma yok hani derler ya gö***ü başı ayrı oynuyor valla bi nevi öyle gibi kontrol edemiyorum narkozdan mı bilmem ama durum bu
Betbetbet Zelaldua vucudumuz yavas yavas toparlanacak sanırım narkozu attıkça kendimize geliriz cabucak insallah
SerraveAnnesii Bende genel anesteziyle acil sezaryene alındım. 13.gündeyim şükür bugün çok iyiyim ilk bir hafta narkozdan dolayı benimde sırtıma belime ağrılar giriyordu her gün bir tane sade kahve içmemi söyledi doktorum yavaş yavaş narkozu attı vücûdum