ogrencianne35 Askiletotomsu ben çok kilo aldım sebebini anlamadım hala doğum yapalı 10ay oldu yani 13 kilom gitti daha da vermem gereken kilolarım var düşünün çok çok dikkat edin tuz ve odem yapacak herşey den uzak durun 🙏🙏🙏
ogrencianne35 Askiletotomsu işte ben öyle olmak isterdim 😂😂😂 ben 3.aydan 5.aya kadar gece kalkıp limonu tuzlayıp tuzlayıp yedim sanki portakal gibi o çok ödem yaptı şalgam içtim ama içim yanıyordu kimse anlamıyor 😂
Askiletotomsu Seda5885 geçmiş olsun şimdiden depresyon kısmı için Gebelik şekeri için evet mutlaka yaptirin göz ardı etmeyjn
alparslanin_annesi Askiletotomsu alan var almayan var vermiş olan var bence takılma pek buna çocuk saglikliysa sorun yok demektir kilo kısmını düşünmek yanlış
Askiletotomsu ogrencianne35 ay bayılırım Ayvayı limonu eriği tuzlayıp yemeye Ohh şuan ağzım sulandı 😂😂😂
Pamukcukk Askiletotomsu Doktor normal dedi yinede kilo sonuçta rahatsız ediyor ama yapacak bişey yok hamileyken almayıp bir daha ne zaman Alcaz 🙂
Gulsah1616 Askiletotomsu benimki yapı meselesi sanırım. Çünkü bu yaşıma kadar yemediğim şey kalmadı 🤷♀️ Eğer yapın kilo almaya müsaitse asla tuz yağ gibi şeyler yeme ama kolay kilo veriyorsan ye yiyebildiğin kadar 😁