Askiletotomsu Hanımlar 4 aylık gebelikte kilo almış miydiniz Ve sonrasında kilo alımınız dokuz ayın sonunda ne kadar oldu ?
Sinem3520 Merhaba 17 haftadayım toplam 2 kg almışım vücuttaki şişlik neden oluyor geneline 3-4 kg’ye kadar normal kabul ediliyor 🥰
Molika Seda5885 benim doktorum da öyle kiloya dikkat edelim diyordu sürekli bende çok yemedim şu an bebeğimde gelişim geriliği oldu şimdi de ye diyor kiloyu hiç takmayın benim hatama düşmeyin bence
Gulsah1616 Askiletotomsu 62 kiloyla hamile kaldım. İlk dört ay 2 kilo verdim. 64le doğuma gittim şuan dört aylık bebeğim var yine 62 oldum. Nasıl oldu ben de anlamadım 😁
moom222 Askiletotomsu cnm 19 haftaligim hamile kalmadan önce 60 kiloydum hala 60 kiloyum bebek almış ben almadım bir hafta sonra kontrolüm var bakalım almismiyim ama almamışimdir vücudumu tanıyorum doktorda almazsaan normal doğum yaparsın demişti
Seda5885 Molika Askiletotomsu depresyon gecirdim agır hala devam ediyor ama bebek maşallah diyim haftasına gore cok kilolu annesi dedi lutfen yemeye diikat edelim dedi anlamadım.
Gulsah1616 Askiletotomsu benimki yapı meselesi sanırım. Çünkü bu yaşıma kadar yemediğim şey kalmadı 🤷♀️ Eğer yapın kilo almaya müsaitse asla tuz yağ gibi şeyler yeme ama kolay kilo veriyorsan ye yiyebildiğin kadar 😁
Askiletotomsu Seda5885 bebeğin çok kilolu olması gebelik şekerine işaret Şeker yüklemesi yaptirdiniz mi glikoz şurubuyla ?
Pamukcukk Askiletotomsu Doktor normal dedi yinede kilo sonuçta rahatsız ediyor ama yapacak bişey yok hamileyken almayıp bir daha ne zaman Alcaz 🙂